Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Mi lesz veled Pacman?

2016. augusztus 05. - C2C

Megy a kavarás Manny Pacquiao visszatérése körül, hiszen tegnap még azt hihettük megvan az ellenfél, ma meg már semmi sem biztos. 

pacquiao21-1200x814.jpg

Manny Pacquiao visszatér, ezen remélem senki nem lepődik meg, ugyanis a filippínó bunyós visszatérése attól a perctől téma, hogy áprilisban Timothy Bradley legyőzése után bejelentette a visszavonulását. A kérdés azóta is csak az volt, hogy ki lehet a befutó? Vajon az utóbbi időben egyre esélyesebb, ráadásul fantasztikus formát mutató Terence Crawford lesz az? Esetleg megfizetik Adrien Bronert vagy Danny Garciát? Vagy kapunk egy teljesen meglepetés ellenfelet? Hát, ha hihetünk Pacquiao tanácsadójának, Michael Koncznak, akkor a befutó: Jessie Vargas!

Nincs bajom Vargasszal, de ezért a meccsért, aztán igazán nem éri meg visszatérni. Vargas nem egy rossz bunyós, de még annyi értékelhető ellenfele sem volt, mint Amir Khannak. Nagyon simán kikapott Timothy Bradleytől, de az utolsó percben betalált egy szép ütéssel, amitől Bradley le se ment csak megtántorgott, Vargas pedig azóta azt hiszi, hogy megnyerte azt a meccset. A pohár nálam, akkor telt be, amikor Kell Brookról azt nyilatkozta, hogy a brit fél tőle és azért bokszol mással. Igen, Brook biztos be volt szarva és azért választotta a félelmetes ütőerejű, középsúlyú Gennady Golovkint a papíröklű Vargas helyett.

Pacquiao választhatta volna Crawfordot, csakhogy ő Postol ellen bizonyította, hogy bizony bőven veszélyes lenne a filippínóra, ezért Koncznak nem jött be az ötlet:

Nem tetszik Crawford stílusa. Szerintem nem is feküdne Mannynek.

- mondta Koncz.

De mást mondott a Top Rank vezér, Bob Arum:

Miért utaznék a Fülöp-szigetekre, ha már meg lenne az alku és ki lenne választva az ellenfél? Ha minden meg lenne beszélve és fixálva miért mennék oda két napra? Nem jókat enni megyek. Azért megyek, hogy kiderítsem, mi a francot akar Manny? Sok mindent meg kell beszélnünk. Köztük az ellenfelet is. Michaelnek erős elképzelései vannak az ellenféllel kapcsolatban, de ő Michael és nem Manny. Az utolsó szó, viszont Manny-é lesz!

Egyszóval még semmi sem biztos, csak a hype-ot nyomják, de hamarosan talán már hivatalos bejelentés is érkezik.

Vargas egyébként a WBO váltósúlyú világbajnoka, miután legyőzte Sadam Alit, így a meccsnek annyi pozitívuma van, hogy Pacquiao visszaszerezheti azt az övet, melyet korábban hosszú éveken keresztül birtokolt. Arra viszont roppant, kíváncsi leszek, hogy a tengerentúli előfizetőket mennyire fogja érdekelni Pacquiao visszatérése, ha az valóban Vargas ellen lesz, de Bob Arumnak fel kell kötnie a nadrágot, ha ebből korrekt Pay Per View előfizetéseket szeretne.

A meccs helyszíne Las Vegas vagy Dubai lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr618944834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása