Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Danny Garcia nem teszi magasra a lécet, de ne kritizálják őt

2016. július 27. - C2C

A WBC váltósúlyú bajnoka kevesellte a 4 millió dollárt egy Manny Pacquiao elleni meccshez, így inkább Andre Berto felé veheti az irányt. Úgy érzi indokolatlanul kritizálják.

danny-garcia-winner.jpg

Danny Garcia (32-0, 18KO) januárban Robert Guerrero legyőzésével csatolhatta a derekára a WBC zöld övét. A szervezet ranglistáján Amir Khan a kötelező kihívó, de ő kéz sérüléssel is küzd, meg Conor McGregorral is összecsapna, szóval egyelőre nem lesz Khan vs.Garcia visszavágó.

Garcia szeptember 24-én tervez visszatérni a szorítóba, ellenfele még nincs, de a ranglistán második helyezett, Andre Berto neve tűnik a legesélyesebbnek. Berto legutóbb Victor Ortiz kiütésével hallatott magáról, előtte Floyd Mayweather visszavonulásához asszisztált és hiába a szép KO Ortiz ellen, Garciát egy jóval színvonalasabb ellenfél ellen akarja látni a közönség. 

De komolyan, menjetek fel Garcia Instagramjára és nézzétek meg a képek alatti hozzászólásokat. Szinte minden képe alatt látni egy cseresznyét, amely az angol cherry-pick szleng szerint arra utal, hogy Garcia és csapata nagyon óvatosan választanak maguknak ellenfelet.

danny-garcia-20150320.jpg

Pedig lett volna lehetősége Manny Pacquiao ellen is bokszolni. A papíron november 5-én visszatérő filippínó csapata Adrien Broner mellett Garciát is megkeresték, de állítólag nem volt neki elég a felkínált négy millió dollár, ezért más opció után néz. Így jöhet a képbe Berto.

Aki nem feltétlen indul esélyesként a veretlen bajnok ellen, de Garcia, így is ki kéri magának, hogy ne az ő ellenfélválasztásával legyen mindenki elfoglalva, amikor középsúlyúak bokszolnak váltósúlyúakkal - utalva ezzel a Golovkin vs. Brook meccsre.

Nézzék...ha középsúlyúak bunyózhatnak váltósúlyúakkal, akkor nem akarok többet arról hallani, hogy én kivel bokszolok. Tűnjenek el az Instagram, a Twitter és a Snapchat oldalaimról, a weboldalamról, mindenhonnan. 

A rajongók és a szakma is szívesebben nézné meg Garciát a WBA bajnok, Keith Thurman ellen, de erre a meccsre úgy néz ki még várnunk kell. Garcia mindenesetre Thurmanben sem lát semmit, amivel ne tudna megbirkózni:

Úgy gondolom ez egy remek párosítás lenne. Sok világbajnoki címmeccsem volt már és sokféle stílus ellen bokszoltam. Voltak köztük nagy ütők, voltak technikásak és Thurmannek sincs semmije, amire ne állnék készen. Bármivel jönne, megtudnám oldani. A Porter elleni meccsén se láttam benne semmi különöset.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr28917876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása