Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Tyson Fury ismét lemondta a Klitschko elleni visszavágót

2016. szeptember 25. - C2C

A bajnok nincs megfelelő állapotban, jelentsen ez bármit. Sehogy nem akar összejönni ez a meccs, eddig elsősorban Fury miatt. 

dlookyc8ukm-fb9h4xmdoxojbzmtt2bj.jpg

A WBA/WBO nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury, vagy tényleg ilyen csúnyán elhagyta magát, és egyszerűen képtelen formába hozni magát, vagy valamilyen egyéb okból kifolyólag kerüli a bosszúra éhező ukránt, de eddig nem úgy néz ki, mint aki komolyan venné a visszavágót. Fury csapata ugyanis ismételten lemondta az október 29-re tervezett Manchesteri összecsapást, mivel a brit bunyós egészségügyileg alkalmatlan, és orvosi kezelésekre van szüksége, hogy újra formában legyen. 

Nem egészen tudni ez mit jelent, egyelőre a Fury-csapat sem adott ki hivatalos közleményt, így nem tudjuk mit jelent az orvosi kezelés, szóval lehet a dokik épp valamilyen csodatévő zsírégetőszerrel próbálják visszahozni Furyt, olyan állapotba, amivel nem csak szumózni mehetne el.

A meccset már egyszer lekötötték júliusra is, de akkor Fury bokasérülés miatt mondta le a találkozót, ám ezúttal nem tudni konkrét sérülésről. Klitschko viszont mindenképp szeretne még az idén ringbe lépni, hogy ne múljon el a teljes év anélkül, hogy bokszolna. 

Az IBF bajnokát, Anthony Joshuát már Fury öccsével Hughie-val is összeboronálták, ám az érintettek szerint semeddig sem jutottak, Joshua promótere, Eddie Hearn azonban az ellenfél nélkül maradt Klitschkót is szívesen megnézné védence ellen. 

Fury hozzáállásáról a WBC bajnok, Deontay Wildernek is megvan a saját véleménye, és úgy gondolja, hogy Furyból egyszerűen az alázat hiányzik:

Nagyon szomorú, hogy egy bajnok nincs a megfelelő állapotban ahhoz, hogy megvédje a címét, mert nem elég alázatos. 

Bármi is legyen az oka Fury kihátrálásnak, reméljük egy nap azért készen fog állni a visszavágóra, de ez legkorábban csak valamikor jövőre lehet esedékes. 

 (Ha tetszett a cikk, és még jobban megismerné az ökölvívás világát, kövesse az oldalt a Facebookon is.)

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr5911741699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pierr Kardán 2016.09.26. 14:24:59

Ki a franc az a Klitschko?

Kálovics Tibor 2016.09.26. 16:53:14

@Pierr Kardán: HA arra célzol, hogy hogy van írva a neve, akkor jelzem, hogy angol átírásban így írják. Ha iróniából, akkor azt mondom, hogy egy igazi bajnok, aki nem futamodna meg, mint Tysonka.

Mad Mind 2016.09.27. 15:50:55

Komolytalan az egész. El kell venni az öveket, mert gyáva. Ha nincs olyan állapotban, adják olyannak aki van, vagy szabadítsák fel az öveket oszt hajrá. Senkit nem érdekel a nehézsúly, ha nincs címmeccs.

C2C 2016.09.27. 18:18:13

@Mad Mind: Könnyen lehet, hogy el is fogják. A WBO 10 napos határidőt adott Furynak, hogy a duma helyett mutasson fel valami orvosi papírt az állapotáról, különben bukja azt az övet.

Ljozsef 2017.01.06. 17:29:16

Ez az ember csak egy bohóc, akkor az egyszer bejött neki az elfutkározós taktika , tudja hogy ezt még egyszer nem lehet eladni , Klicsko rá fog készülni és alapból sokkal jobb mint ő.
süti beállítások módosítása