Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Carl Frampton: Észak-Írország új hőse

2016. július 31. - C2C

A belfasti bunyós nem kis meglepetésre győzte le Leo Santa Cruzt és ezzel az első északír bokszoló lett, aki két súlycsoportban is világbajnoki címet szerzett. Győzelemmel tért vissza Mikey Garcia.

Tovább

Kútba eshet az öregfiúk rangadó

Miguel Cotto és Juan Manuel Marquez összecsapása két legenda csúcson túli találkozója lenne, akik karrierjük legszebb évei alatt valahogy mindig elkerülték egymást és most is addig balhéztak a súlykérdésen, hogy úgy néz ki nem ez lesz a következő Mexikó vs. Puerto Rico ringháború. 

Tovább

Omaha utcáiról a világbajnoki címig

Terence Crawford élete egy hajszálon múlt, amikor fejbe lőtték és nehéz gyermekkora miatt most börtönben vagy a temetőben is lehetne. Helyette világbajnok lett és ki tudja, hol van még a vége. Az HBO műsorából megismerheti egy igazán nehéz sorsú bajnok történetét, akinek az egész eddigi élete maga…

Tovább

Augusztusban ismét bokszol Roy Jones Jr.

A korábbi vitathatatlan bajnok már legutóbb is kiverte a biztosítékot, amikor egy olyan ellenfelet ütött ki, akinek még nem volt hivatásos profi ökölvívó mérkőzése. Ezúttal emelte a színvonalat és az a Rodney Moore állhat a szemközti sarokban, aki tizennégy éve nem nyert meccset.

Tovább
süti beállítások módosítása