Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Promótere már tervezi Pacquiao visszatérő meccsét

2016. június 27. - C2C

Pedig a filippínó még csak most lett kongresszusi képviselő, de már Adrien Bronerrel akarják összehozni.

Tovább

Tovább menetel a britek nehézsúlyú sztárja

Az eddigi összes mérkőzését kiütéssel abszolváló Anthony Joshua ezúttal sem maradt tovább hét menetnél a ringben és aktuális ellenfele a veretlen Dominic Breazeale nem okozott komolyabb gondot az IBF nehézsúlyú bajnokának. Chris Eubank Jr. gyors győzelemmel hangolt Golovkinra.

Tovább

Izgalmas csatát hozott a váltósúlyú rangadó

Keith Thurman és Shawn Porter gyerekkoruk óta ismerik egymást, jó barátságot ápolnak, de szombat éjjel Brooklynban egymás skalpjáért csaptak össze. Nem finomkodtak, kőkemény küzdelmet és tizenkét meneten át tartó ütészáport láthatott a közönség, mely végén szűken a bajnok Thurman maradt a trónon.

Tovább

Jött a kiütés csak nem ott, ahol vártuk

Nem okozott csalódást Ruslan Provodnikov és John Molina Jr. találkozója, hiszen a két harcos tizenkét meneten keresztül verte véresre egymást, de a kiütésről mégis az ukrán virtuóz Vasyl Lomachenko gondoskodott, aki egy parádés kombinációval írt történelmet.

Tovább

Készen áll a visszatérésre az egyik legígéretesebb bokszoló

A veretlen Mikey Garcia karrierje tökéletesen ívelt felfelé, majd megromlott a viszonya munkaadójával és az elmúlt majd két és fél évet a ringtől távol töltötte. A jogi perpatvarnak vége, és Garcia a nyáron már új súlycsoportban folytatná a menetelést. 

Tovább

Év meccse gyanús összecsapás és egy kétszeres olimpiai bajnok a terítéken

Ruslan Provodnikov és John Molina Jr. csatája garantálja a nyílt sisakos háborút. A két nagyon látványos stílusú bunyós összecsapása könnyen esélyes, hogy az év egyik legjobb meccse legyen. Aki viszont a technikásabb bunyót szereti, annak a kétszeres olimpiai bajnok ukrán Vasyl Lomachenkóra érdemes…

Tovább
süti beállítások módosítása