Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Adrien Broner túlárazta magát a Manny Pacquiao elleni meccshez

2016. július 12. - C2C

Ki gondolta volna, hogy Broner kicsit sokat gondol magáról? Pacquiao visszatérése, viszont egyre fixebb, legalábbis promótere szerint.

adrien-broner_1.jpg

Ha unalmas, ha nem Manny Pacquiao visszatérése még mindig terítéken van és a mostanában kongresszusi képviselőként tevékenykedő filippínó elméletben az ősszel újra kötelek közé fog lépni. 

A legnagyobb kérdés persze, hogy ki ellen? Erre sokáig a balhés Adrien Broner tűnt a legesélyesebbnek, ám most Pacquiao promótere, Bob Arum szerint Broner már nincs a képben, miután az amerikai bunyós irreálisan nagy összeget szeretett volna kapni a meccsért. 

Beszéltem Al Haymonnal a meccsről és Al meg is próbált mindent, de Broner olyan őrült összeget kért, amit senki nem tud neki megadni, úgyhogy ő kiesett a képből és Manny új ellenfelet fog keresni.

-nyilatkozta Arum.

Broner reagált is az Instagramon::

I'm go stand for something before I go for anything #AboutBillions

Adrien Broner (@adrienbroner) által közzétett fénykép,

Pacquiao visszatérése még önmagában igen kérdéses, mindenesetre Arum már lefoglalta a Las Vegas-i Mandalay Bay szállodát, méghozzá október 15.-re, igaz a dátum még Arum szerint is változhat, annak függvényében, hogy a filippínó, hogyan tudja összehangolni a felkészülést és a politikai teendőit:

 Manny bunyózni fog, csak még nem tudjuk a végső dátumot. Jelenleg is a Fülöp-szigetek-i szenátus elnökével egyeztet a megfelelő időpontról, amikor el tud jönni egy két-három hétre, hogy felkészüljön a meccsre. Bármi is lesz a felkészülése nagy részét a Fülöp-szigeteken fogja elvégezni szóval érdekes lesz hogyan oldjuk meg, de egyértelműen vissza akar térni.

 Ezek szerint visszatérés lesz, csak nem tudni mikor, meg ki ellen. Amit tudni, hogy: BRONER OUT!

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr368882628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása