Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Készen áll a visszatérésre az egyik legígéretesebb bokszoló

2016. június 11. - C2C

A veretlen Mikey Garcia karrierje tökéletesen ívelt felfelé, majd megromlott a viszonya munkaadójával és az elmúlt majd két és fél évet a ringtől távol töltötte. A jogi perpatvarnak vége, és Garcia a nyáron már új súlycsoportban folytatná a menetelést. 

img_0773-560x337.jpg

Utoljára 2014 januárjában - akkor még nagypehelysúlyban - bokszolt a még mindig csak 29 esztendős Mikey Garcia (34-0, 28KO). A makulátlan mérlegű bokszoló hosszú jogi csatározást követően szakított korábbi promóterével a Top Rankkel, illetve Bob Arummal és már javában készül a visszatérésére, ami vélhetően valamikor július-augusztus környékén lehetséges. 

Garcia pehelysúlyban és nagypehelysúlyban is nyert világbajnoki címeket, de legközelebbi fellépésre, ha minden igaz ugrik két súlycsoportot és már kisváltósúlyban igyekszik új babérokra törni. 

Kisváltósúlyban bőven vannak jó mérkőzések Garcia számára. Akár a Provodnikov vs. Molina meccs, de akár a Crawford vs. Postol összecsapás győztesére is pályázhatna. Két és fél év pauza után minden bizonnyal először egy könnyebb felhozó ellenfél ellen bizonyíthat, de az év végére már lehet emelni a színvonalat. 

Garciáról a visszavonult Floyd Mayweather is olyannyira elismerően nyilatkozott, hogy állítólag Mayweather szívesen látná az ígéretes bunyóst saját promóciós vállalkozásában, de Garcia még nem döntötte el, hogy milyen promóciós színekben fog visszatérni, viszont azt garantálja, hogy a kihagyás miatt csak még motiváltabb lesz:

Megfogom mutatni mindenkinek, hogy jobb és éhesebb vagyok, mint valaha. Készen állok bizonyítani milyen jó bunyós is vagyok igazából. Számomra, amit eddig elértem csak egy falat abból, amire még képes vagyok. A karrierem legjobb része még csak most következik. 

Garcia továbbra is bátyjával Robert Garciával készül és ha a az elmúlt időszakban a ringben nem is bizonyíthattak, az edzőteremben azért már javában folyik a kemény munka a nyári visszatérés előtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr458800006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása