Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

A napokban eldőlhet, lesz-e Crawford vs. Postol összecsapás

2016. április 06. - C2C

Mindketten huszonnyolc meccsen veretlenek, de ez július 23-án változhat, amikor a két remek bunyós címegyesítő mérkőzést vívhat.

Terence Crawford (28-0-(20KO)) és Viktor Postol (28-0-(12KO)) a kisváltósúly két legjobb ökölvívójának összecsapása nem a klasszikus értelemben ígérkezik nagyszerű összecsapásnak, hiszen vélhetően nem tizenkét menetnyi, védekezés nélküli nyílt sisakos küzdelmet láthatnánk. Ezzel szemben két rendkívül képzett ökölvívó, Crawford révén az amerikai, Postol révén pedig az ukrán iskola állnának egymással szemben. Igazán még egyik bunyós sem mondhatja magát szupersztárnak, ezért nem is feltétlen anyagilag lenne nagy durranás a meccs, hanem itt tényleg a legjobb menne a legjobb ellen, ami minden bizonnyal sok bokszrajongó érdeklődését felkeltené. 

maxresdefault_1_1.jpg

Crawford tavaly áprilisban Thomas Dulorme legyőzésével lett a WBO kisváltósúlyú világbajnoka. Azóta kétszer is sikeresen megvédte címét Dierry Jean, illetve Hank Lundy ellen, de mindkét mérkőzést nagyon simán abszolválta az amerikai. 

Postol szintén tavaly nagy meglepetésre (vagy nem) kiütötte az argentin ütőgép Lucas Matthysse-t, ezzel pedig derekára csatolhatta a WBC zöld övét. Postol azóta még nem lépett ringbe, pedig az ukrán már elmondta bárkivel kész kiállni, beleértve a WBO bajnokát, Crawfordot is.

A Crawford vs. Postol meccsnek papíron nincsenek komoly akadályai, hiszen mindketten a Top Rank bunyósai, melynek vezére, Bob Arum a Las Vegas-i MGM szállodát már ki is nézte a mérkőzés helyszínének. 

Arum a héten Manny Pacquiao és Timothy Bradley harmadik meccsének promótálásával van elfoglalva, de a napokban találkozik Crawforddal, hogy megbeszéljék a Postol elleni összecsapás feltételeit. Ez első soron természetesen a a főszereplők gázsiját jelenti.

Az elkövetkezendő napokban tehát remélhetőleg lesz fejlemény az ügyben és bízzunk benne, hogy összejön a mérkőzés, mivel akkor a kisváltósúly két jelenlegi legjobb ökölvívója bokszolna egymás ellen egy nagyon érdekesnek ígérkező címegyesítő összecsapáson.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr498573916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása