Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Omaha utcáiról a világbajnoki címig

2016. július 19. - C2C

Terence Crawford élete egy hajszálon múlt, amikor fejbe lőtték és nehéz gyermekkora miatt most börtönben vagy a temetőben is lehetne. Helyette világbajnok lett és ki tudja, hol van még a vége. Az HBO műsorából megismerheti egy igazán nehéz sorsú bajnok történetét, akinek az egész eddigi élete maga volt a küzdelem.

terence_crawford_1.jpg

A HBO egy fél órás kisfilmmel igyekszik  bemutatni a WBO veretlen kisváltósúlyú világbajnokát, Terence Crawfordot, aki most szombaton karrierje eddigi legnagyobb kihívása elé néz, amikor a szintén veretlen WBC bajnok, Viktor Postollal csap össze Las Vegasban.

A műsorból megismerhetjük Crawford gyerekkorát, az embereket akik segítették őt, a legnagyobb sikereit és az élet pofonjait, de mindenekelőtt az embert a harcos mögött, aki egy pillanatra sem felejtette el honnan indult.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr538900732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása