Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Előfordul, hogy a vak asszony a ringben is visszanéz - méghozzá csúnyán

2017. november 18. - C2C

Kevés megnyugtatóbb érzés van, mint látni, amikor a nagypofájú bunyós még a ringben megkapja a méltó és rendszerint fájdalmas büntetését - VIDEÓ

maxresdefault_8.jpg

Vannak olyan bunyósok, akik kötelességüknek érzik, hogy pofátlanul és tiszteletlenül viselkedjenek a ringben. Ezt viszont sokszor nem lehet büntetlenül megúszni. Hívhatjuk ezt sorsnak, karmának, vagy hogy visszanyal a fagyi, esetleg megeszi a fika az óvódást. Igazából tök mindegy. Bőven vannak ugyanis olyan bunyósok, akiket nem a viselkedésük miatt kedvelünk, ezért különösen nagy mosolyt tud az arcunkra csalni, amikor látjuk, ahogyan felmossák velük a padlót. Ezekből csemegézünk most. 

(Ha tetszett a cikk, és további érdekességekkel is találkoznál az ökölvívás világából, kövesd az oldalt a Facebookon is.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr4113294565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása