Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Nem tűntünk ám el!!!

2017. szeptember 21. - C2C

Rövid szünet után megújult erővel haladunk tovább.

ci3i9ksueaac26m.jpg

Na, szóval pár hónap kimaradt a blog életéből, aminek az okaiba fölösleges lenne belemenni, mert nyilván senkit nem érdekel.

A lényeg az, hogy a bunyó iránti szeretet továbbra is megvan, és szeretnénk, ezt átadni, megosztani VELETEK. Vagyis továbbra is lesznek beharangozók, elemzések, hírek, érdekességek, egyszóval minden, ami valamilyen szinten kapcsolatos a profi bunyóval, és annak világával.

Az elfogultak sorába ezután sem szeretnénk beállni, úgyhogy, ha valaki túl érzékeny, vagy könnyen nyílik a bicska a zsebében az keressen más oldalt. 

Like-olni és megosztani ér, terjesszétek az igét, illetve kövessétek az oldalt a Facebookon, mert sok érdekességgel jövünk majd :)

(Ha tetszett a cikk, és további érdekességekkel is találkoznál az ökölvívás világából, kövesd az oldalt a Facebookon is.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr9512883742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása