Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Promótere már tervezi Pacquiao visszatérő meccsét

2016. június 27. - C2C

Pedig a filippínó még csak most lett kongresszusi képviselő, de már Adrien Bronerrel akarják összehozni.

pacquiao-senator-proclamation.jpg

Áprilisban Timothy Bradley sima legyőzésével szögre akasztotta a kesztyűket a nyolc súlycsoportban is világbajnoki címet szerző és korunk egyik legmeghatározóbb ökölvívójának tartott Manny Pacquiao. A filippínó klasszist azóta beválasztották a Fülöp-szigeteki szenátusba, ahol megkezdte hat évre szóló mandátumának letöltését, de ez nem jelenti azt, hogy a karrierje nagy részét irányító Bob Arum ne lenne felkészülve arra az esetre, ha Pacquiao belengetné a visszatérését. 

Igaz, erre eddig semmilyen jel nem mutat, de Arum inkább biztosra megy és néhány lehetséges alternatíva közül Adrien Broner tűnhet a legesélyesebb befutónak. Broner mellett felmerült Saul Alvarez neve is, de ő Liam Smith ellen fog ringbe lépni szeptemberben, Broner pedig Pacquiaóhoz hasonlóan áprilisban állította meg Ashley Theophanet és ő is vélhetően az ősszel tervez újra kesztyűt húzni.

adrienbronerbusiness_0.jpg

Persze csak úgy, mint a Floyd Mayweather visszatérésével kapcsolatos pletykákat, úgy a filippínóét is fenntartásokkal kell kezelni már csak azért is, mert Broner elképzelhető, hogy a WBC váltósúlyú címéért bokszolhat majd a szervezet veretlen bajnoka Danny Garcia ellen.

Ha pedig Pacquiao a visszatérés mellett dönt, a jövőben könnyen kinézhet neki egy Vasyl Lomachenko vagy egy Terence Crawford elleni összecsapást is, amit a Broner meccsel ellentétben nem lenne probléma összehozni, hiszen mindkét bunyós azt a Top Ranket erősíti, amely a filippínó karrierjét is igazgatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr808843448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása