Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

A hétvége legfölöslegesebb mérkőzése

2016. november 12. - C2C

De talán az egész évé. Danny Garciának még a világbajnoki címe sem kerül terítékre, annyira komolytalan az ellenfele. 

garcia_vargas_weigh-in_november_11_2016_11_12_2016_weigh-in_ryan_hafey_premier_boxing_champions1_720x480.jpg

Pedig nem rossz a hétvégi program, mivel szombat este Luis Ortiz és Malik Scott mérkőzése hozhat látványos pofonokat, igaz leginkább a kubai oldaláról, Székesfehérváron a hazai bunyósoké lesz a főszerep, míg vasárnap hajnalban, ha nem is ökölvívó mérkőzésnek, de nagyszabású UFC gálának ad otthont a New York-i Madison Square Garden, melyen Conor McGregor és Eddie Alvarez feszülnek egymásnak az oktogonban. 

Emellett sor kerül egy kimondottan fölösleges mérkőzésre is, melyen valószínűleg csak azért lesznek nézők, mivel a WBC váltósúlyú bajnoka, Danny Garcia (32-0, 18KO), otthonában Philadelphiában húz kesztyűt. Ellenfele az a Samuel Vargas (25-2-1, 13KO) lesz, aki messze van az elittől, és korábban már a súlycsoport egyik legjobbja, Errol Spence is felmosta vele a padlót. Ezért is csalódáskeltő Garcia ellenfélválasztása, akinek a világbajnoki öve nem is lesz a küzdelem tétje, viszont ettől függetlenül a bajnoknak kötelező hoznia a tíz menetre kiírt találkozót, mivel márciusban már sokkal komolyabb feladat vár rá, a WBA bajnok, Keith Thurman személyében. 

 (Ha tetszett a cikk, és még jobban megismerné az ökölvívás világát, kövesse az oldalt a Facebookon is.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr5211952297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása