Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Mayweather szerint Alvarez könnyedén elintézné Golovkint

2016. október 10. - C2C

A promóternek állt visszavonult bunyós szerint nem kérdés, ki győzne a sportág jelenlegi legjobban várt összecsapásán. Sőt, Golovkin legutóbbi meccse kapcsán még egy kis bundázásra is gyanakszik.

box_the_one_10.jpg

Floyd Mayweather a hétvégén saját gáláját népszerűsítette, és a rendezvény után ő maga is válaszolt néhány kérdésre, köztük arra, hogy kit tartana egy Saul Alvarez vs. Gennady Golovkin összecsapás esélyesének, de röviden még a közeledő amerikai elnökválasztásról is elmondta a véleményét. 

Alvarez és Golovkin mérkőzése jelenleg talán a legjobban várt csata, melyre úgy néz ki egy darabig még várnunk kell. A média és a rajongók többsége egy ilyen meccsen inkább Golovkin győzelmét várná, Mayweathernél azonban az általa 2013-ban könnyedén legyőzött mexikói a favorit, méghozzá könnyedén. 

Canelo simán verné "Triple G"-t. Végig se menne a meccs. Azt tanácsolnám Canelónak, hogy élje az életét és tegye, ami boldoggá teszi. Engem évekig neveztek gyávának, és mondták, hogy nem merek kiállni Pacquiao ellen, de ezek csak még inkább motiváltak, hogy még keményebben dolgozzak. Canelónak sincs határ, hogy meddig juthat. Óriási rajongótábora van, de érti a dolog üzleti oldalát is. Ezért is vitték a legutóbbi meccsét Texasba. Tudták, hogy Las Vegasban azt a meccset, nem lehetett volna jól eladni. 

Mayweathert kérdezték Golovkinról is, és az amerikai elég sajátos véleménnyel szolgált a kazah győzelméről Kell Brook ellen. Szerinte gyanús volt a leállítás, és nem tartja kizártnak, hogy az egész egy előre megírt forgatókönyv szerint ért véget, és úgy véli Golovkinnak nem alacsonyabb súlyból kéne az ellenfeleit válogatnia, hanem feljebb lépnie. Mayweather saját bunyósát, Badou Jacket ajánlaná a kazahnak, aki szerinte csak olyan ökölvívók ellen bokszol, akik egy helyben állnak, és nem késztetik őt sok mozgásra. Ami viszont elmondása szerint, Jacknek sikerülne. Persze Mayweather továbbra is úgy érzi, ha ő állt volna Golovkinnal szemben a ringben, akkor a végeredmény is teljesen máshogy alakult volna. 

Természetesen egy Mayweather-interjúnak a pénz is mindig állandó témája, ám ezúttal minden idők legvagyonosabb sportolója szerint nem több, hanem kevesebb pénzre lenne szükség, ugyanis a fiatal bunyósok már csak a csekk vastagsága alapján választanak ellenfelet, ez pedig nem jó a tendencia. 

És ha már Mayweather belelendült, elmondta a véleményét az Egyesült Államokban november 8-án esedékes elnökválasztásról is Donald Trump és Hillary Clinton között. A sportoló véleménye politikailag teljesen korrekt volt, és úgy érzi, ha nincs megfelelő jelölt, nem muszáj elmenni szavazni. 

(Ha tetszett a cikk, és még jobban megismerné az ökölvívás világát, kövesse az oldalt a Facebookon is.)

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr1511785861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása