Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Terence Crawford kihívta Danny Garciát

2016. augusztus 12. - C2C

Nem kell még rápörögni mert nem sok esély van rá, hogy lesz ebből bármi, mindenesetre a két veretlen bajnok összecsapása azért nem lenne egy rossz párosítás. 

2016-07-23-terence-crawford.jpg

Miután Manny Pacquiao a könnyebbik utat választotta és a számára teljesen veszélytelen Jessie Vargas ellen fog bokszolni, a WBO/WBC kisváltósúlyú világbajnok Terence Crawford új lehetőségek után kell, hogy nézzen. Meg is a találta és kihívta a WBC váltósúlyú bajnokát, a veretlen Danny Garciát, akivel a Twitteren már le is játszottak az első menetet.

Crawford legutóbb Viktor Postolt verte nagyon simán. Azt a Postolt, akivel Garcia nem akart bokszolni, amíg még kisváltósúlyban volt bajnok. Crawford viszont mindenképp szeretne magának komoly meccseket, pláne azután, hogy a Postol elleni összecsapása mindössze 50 ezer Pay Per View előfizetőt hozott, ami azért még a nem nagy sztárok között is elég karcsú, ráadásul akadtak olyan nézők is, akik elbóbiskoltak azon a meccsen.

Garcia szeptember 24-én tervez visszatérni a ringbe és Andre Berto neve már felmerült, mint lehetséges ellenfél, de azóta a tárgyalások nem sokat haladtak és még elég kezdetleges státuszban vannak még úgy is, hogy a két bunyósnak ugyanaz a promótere. 

Ellentétben Crawforddal, aki Bob Arum hajóját erősíti, ezért nem lesz a legegyszerűbb összehozni ezt a párosítást pláne, hogy Garcia se a nehezebb ellenfelek közül szeret válogatni. Carwford pedig még egyszer sem bokszolt váltósúlyban, hiába vannak meg hozzá a fizikai paraméterei. 

Garcia reagált a kihívásra és azt mondta, hogy ő nem egy kis Gamboa vagy egy merev Postol, hanem ő az a bunyós, aki karriereket szokott ketté törni.(?)

danny-garcia-angel-garcia-boxing_3615682.jpg

A szájkarate még ment egy kicsit, aztán annyiban maradtak, hogy majd a promóterek folytatják a dolgot. Persze csak ha ők is úgy gondolják. 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr2910116730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása