Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Egyre biztosabb Mayweather visszatérése

2016. május 04. - C2C

Ön ki ellen nézné meg legszívesebben? 

floyd-mayweather-604593.jpg

Lassan napi szinten jelennek meg különböző hírek arról, hogy a napjaink legjobb ökölvívójának tartott Floyd Mayweather még egyszer visszatérne a kötélnégyszögbe, hogy megdöntse Rocky Marciano negyvenkilenc mérkőzésen át tartó veretlen rekordját. A 39 esztendős Mayweather visszatérése aligha lepne meg bárkit, a legnagyobb kérdés egyedül az, hogy erre mikor kerülhet sor?

A tavaly szeptemberben visszavonult Mayweather a múlt hétvégén a Badou Jack vs. Lucian Bute mérkőzéssel fémjelzett gálán adott rövid interjút a Showtime-nak, melyben elmondta, hogy igaz még élvezni a "nyugdíjas" életet, de a háttérben már igen komoly összegeket ajánlottak neki egy ötvenedik mérkőzésért. 

Most boldog vagyok ezen az oldalon, de beszéltem a CBS-szel és a Showtimemal és soha nem lehet tudni mit hoz a jövő. Őrült összegeket dobtak elém. Természetesen kilenc számjegyűeket. Nem tudom mit fogunk csinálni, jelenleg boldog vagyok, hogy más bunyósokon segíthetek. 

Az tiszta sor, hogy Mayweather ha visszatérne egy ötvenedik meccsre, annak rendesen megkérné az árát. Ami még érdekesebb, hogy Mayweather állítólag már berendelte az új, ötvenes számmal ellátott saját márkás pólóit és sapkáit. Ez azért már talán jelent valamit. 

A Showtime csatorna is nagy bejelentésre készül a napokban, ami ugyan lehet az új nehézsúlyú bajnok Anthony Joshua hosszútávú szerződtetése is, de ahogyan az egyre több árulkodó jel is mutatja nagy valószínűséggel Mayweather visszatérése is egyre aktuálisabb lesz. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr768685112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása