Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Anthony Joshua az IBF nehézsúlyú világbajnoka

2016. április 10. - C2C

Charles Martin két menetet kapott, bár a leállításban jócskán benne volt a bíró is.

Charles Martin (23-1-1(21KO)) azzal a tudattal érkezett tegnap este Londonba, hogy ellenfele Anthony Joshua (16-0-(16KO)) eddigi minden meccsét kiütéssel abszolválta. A bajnok Martin hiába fogadkozott, hogy felmossa a padlót a kihívóval az első menetben jól látszott, hogy tart tőle és alig indított ütést. 

A második felvonásban villant Joshua és gyönyörűen kontrázta meg Martin támadását egy szóló jobbossal, ami földre is küldte a bajnokot. Martin gond nélkül fölállt, de pillanatokkal később ugyanez a forgatókönyv játszódott le. Martin ismét nem tűnt, úgy mint, aki nem lenne magánál, mosolygott, majd mire a bíró kilencig számolt elkezdett fölállni a mérkőzésvezető azonban addigra tízhez jutott és leléptette a már talpon lévő Martint. 

40916-nfl-anthony-joshua-pi-av_vresize_1200_675_high_2.jpg

Martin nem reklamált, hiszen valószínűleg, ha feláll sem tartott volna sokkal tovább a találkozó. Joshua ezzel a győzelemmel, mindössze a tizenhatodik profi meccsén világbajnok lett és legközelebb a Joseph Parker vs. Carlos Takam meccs győztese ellen kell megvédenie frissen szerzett IBF övét..

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr358584084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása