Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

A szív diadalai: avagy a legemlékezetesebb sikerek, melyeket a sírból hoztak vissza

2017. október 24. - C2C

A Rocky filmek drámai utolsó perces fordításai hiába meseszerűek, néha bizony tényleg megtörténnek. 

c302ef637041da2f3764765fd879b346.jpg

Tudjuk, hogy nem az a jellemző, hogy a már jó alaposan tönkrevert bunyósnak egyszercsak fellángol a tűz a szemében, erőt merít az őt ért összes sérelemből, és az utolsó pillanatokban, amikor már alig áll a lábán és csak az oroszlánszíve hajtja előre, egy mindent elsöprő rohammal visszahozza a meccset, hogy az ő kezét emelhessék a magasba. 

Igen, ez legtöbbször csak a filmeken történik meg, de pont amiatt csodás a bunyó, hogy néha-néha a valóságban is lehetnek drámai végjátékok. Hiszen egy ütés elég, hogy minden megváltozzon

A teljesség igénye nélkül itt van néhány a profi boksz történetének legnagyobb fordításaiból. 

Van esetleg, ami kimaradt vagy nincs helye a listán? Nálam Carl Froch győzelme Jermain Taylor ellen, amit szó szerint az utolsó másodpercben nyert meg, azért elférne. De azzal nehezen tudnék vitatkozni, hogy Diego Corrales és Juis Luis Castillo összecsapásának végjátékánál nem feltétlen lehetne drámaibbat kitalálni. 

(Ha tetszett a cikk, és további érdekességekkel is találkoznál az ökölvívás világából, kövesd az oldalt a Facebookon is.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr7113067792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása