Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Na, vajon mit nyilatkozott, Conor McGregor?

2017. október 01. - C2C

Az ír ketrecharcos újfent értékelte a Mayweather elleni meccset, és megmondta a tutit.

839708934_0.jpg

Jó, bocsi a kicsit clickbait felütésért, de én már hetek óta vártam ezt a nyilatkozatot. Kicsit erős volt ez a túltolt szimpátia a két bunyós között a meccs után, és egymás dicsérgetése már kezdett átmenni seggnyalásba. Úgy ölelgették egymást ezután a cirkusz után, mintha egy Gatti-Ward kaliberű meccsen lennének túl. Ami persze érthető annak tükrében, hogy mennyi pénzt tömtek egymás zsebébe, de azért már kikívánkozott egy ilyen remek nyilatkozat. 

McGregor ugyanis ismét elmondta a véleményét a Mayweather elleni összecsapásról, és az ír úgy véli, hogy ha még egyszer találkoznának a ringben, már nem lenne kérdés, hogy elpicsázná ellenfelét. 

Attól vagyok rosszul, hogy ez kis fasz már visszavonult. Tudom, hogy ha még egyszer megküzdenénk a boksz szabályain belül, már én győznék. Tudom, hogy így lenne. Tudom abból, ahogyan az első meccsünkön küzdött. Teljesen más stílusban kellett bokszolnia, mint ahogyan eddig szokott. Az elején nem is volt ötlete, hogy mit kezdjen velem. Abból a leckéből, amit az első meccsen tanultam, már biztos vagyok benne, hogy a másodikon elkapnám őt. Úgy érzem, csak néhány elemét kellett volna a felkészülésemnek módosítani egy kicsit, és meg lett volna az erő, hogy bírjam mind a tizenkét menetet nyomás alatt, és jobb eredménnyel zárjam az estét. 

Hát persze, Conor!

Amúgy mielőtt valaki félreérti, egyáltalán nincs bajom McGregorral, sőt kimondottan tisztelem. Mivel tény, hogy igazi harcosként viselkedett, bement a ringbe, odaállt oroszlánszívvel, és a meccs után is korrektül nyilatkozott, nem pedig a kifogásokat kereste. Ezt a mostani marhaságot leszámítva. 

Mindezek tükrében pedig szóba került egy Paulie Malignaggi elleni összecsapás is, amire McGregor csak annyit mondott, hogy: "ha tökös ez a patkány, akkor jöjjön be velem az oktogonba".

Ezek után már tényleg lezárom a McGregor-témát, és hacsak nem lesz tényleg valami bokszértékkel bíró hír róla, akkor csak a kattintás miatt nem fogok mindenféle bulvármocskot megírni. De a végére azért még a véleményetekre kíváncsi vagyok. 

 (Ha tetszett a cikk, és további érdekességekkel is találkoznál az ökölvívás világából, kövesd az oldalt a Facebookon is.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr2512915807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása