Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Nem érdekelte a tévénézőket Pacquiao búcsúmeccse

2016. április 21. - C2C

Bob Arum promóter szerint a filippínó utolsó meccse csúnyán veszteséges lett és csak kevesen fizettek elő rá.

Manny Pacquiao két héttel ezelőtt Timothy Bradley legyőzésével elméletben végleg elbúcsúzott a kötélnégyszögtől, hogy mostantól politikai karrierjét építse. A mérkőzést szervező Top Rank fejese, Bob Arum a mérkőzés előtt bizakodó (vagy naiv) volt a számokat illetően és úgy érezte, hogy a 7-800 ezer televíziós előfizető reális lehet. Ezt Arum alapozhatta arra is, hogy Pacquiao és Bradley első két összecsapása nagyjából ilyen nagyságrendű előfizetőt mozgatott meg, de úgy tűnik a rajongókat a két klasszis harmadik csatája már egyáltalán nem hozta lázba. 

1401x788-gettyimages-472161836.jpg

Az első becslések szerint ugyanis a Pacquiao vs. Bradley 3. körülbelül 4-500 ezer PPV előfizetőt hozott az HBO-n, de egyes előrejelzések szerint jó, ha a 400 ezer meglesz. Bob Arum nem a legnagyobb boldogsággal kommentálta az esetet és nem titkolja, hogy a gála veszteségesnek bizonyult. 

Valahol 4 és 500 ezer között lesznek a végső számok, de inkább közelebb a 400-hoz. Borzasztó. Az egész veszteséges. Nem ez volt a legnagyobb sikerünk, de megesik. Nagyfiúk vagyunk, ugyanakkor, hogy jó érzés-e? Nem az!

A végső számok körülbelül megegyeznek majd Floyd Mayweather bucsúmeccsének előfizetőinek számával, hiszen Mayweather tavaly szeptemberi, Andre Berto felett aratott karrierje utolsó - negyvenkilencedik - győzelme is körülbelül 400 ezer tévénézőt érdekelt. 

A két gigász, tehát az előfizetőket tekintve alacsony számokkal távozik, de ettől még kettejük csatája 4.4 millió előfizetővel abszolút rekorder a sportág történelmében. Kettejük visszavágója még biztosan szép számokat produkálna, bár erre kicsi a valószínűség, még úgy is, hogy Pacquiao győzelme óta többen is pozitívan állnak a párharchoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr598651540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása