Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Brandon Riosszal bokszolna Miguel Cotto

2016. április 08. - C2C

A legutóbb kiütéses vereséget szenvedő Riost nem biztos, hogy érdekli a Puerto Ricó-i klasszis elleni összecsapás.

image.jpeg

A négy súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Cotto (40-5-(33KO)) legutóbbi meccsén Saul Alvarez-től szenvedett pontozásos vereséget, mely egyben Cotto középsúlyú világbajnoki regnálásának végét is jelentette.

Cotto nem egy középsúlyú bunyós és soha nem is tartotta magát annak, ezért nem is bokszolt a középsúly felső limitjét jelentő 160 fonton, hanem mindig köztes súlyhatáron állapodott meg ellenfeleivel. Következő ellenfelének szintén nem a középsúlyt, hanem a kettővel alacsonyabb váltósúlyt erősítő Brandon Riost (33-3-1-(24KO)) nézte ki magának a 35 esztendős Cotto. 

Rios előző mérkőzésén kiütéses vereséget szenvedett a most hétvégén Manny Pacquiao ellen ringbe lépő Timothy Bradley ellen. A 29 éves bunyós a mérkőzés után be is jelentette a visszavonulását, ám ez az elhatározása nem tartott ki sokáig és Rios már keményen készül következő mérkőzésére. 

Ami, akár lehetne a Cotto elleni is, de Bob Arum promóter szerint Rios csapatát nem igazán hozta lázba ez a lehetőség. Elnézve az elmúlt időben igen gyenge formát mutató Rios meccsit, ez teljesen érthető. 

Cottónak mindenesetre már szabadon van hagyva június 18-ra a brooklyni Barclays Center és vélhetően az elkövetkezendő néhány hétben egy ellenfelet is sikerül találni neki. 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr728578840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása