Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Mayweather kikéri magának, hogy hozzá hasonlítják Conor McGregort

2016. november 16. - C2C

A visszavonult bokszoló teljes tiszteletlenségnek tartja, hogy egy lapon emlegetik a nevét a UFC sztárjával.

mayweathermcgregor1.jpg

Floyd Mayweather és Conor McGregor nevei már egy jó ideje tűnnek fel egymás mellett különböző cikkekben, aminek az az elsődleges oka, hogy korábban szárnya kelt a pletyka, miszerint a két nagydumás sportoló összecsaphat egymással. A feltevés komolytalan volt, az ötletből végül semmi nem lett, mégis továbbra is gyakran kérdezik egyikőjüket a másikról.

Így volt ez most is, amikor Mayweathert kapták el, hogy mi a véleménye McGregor történelmi tettéről. Az ír harcos, ugyanis a UFC 205-ös gáláján írta be magát a ketrecharc történelmébe, azzal, hogy a második menetben kiütötte ellenfelét Eddie Alvarezt, ezzel pedig ő lett az első, aki a UFC keretein belül egyszerre két súlycsoportban is világbajnoknak mondhatja magát. 

Mayweather először is elmondta, hogy nem látta McGregor mérkőzését, sőt, nem is tudta, hogy az írnek fellépése lesz a hétvégén. Ezután a mindig szerényen fogalmazó, visszavonult bokszoló azt mondta, hogy majd ha McGregor húsz évig fogja uralni a sportágat, és súlycsoportról súlycsoportra világbajnok lesz, akkor elmondhatja, hogy ő az MMA Floyd Mayweather-e. 

Kerestél már 300 milliót egy este alatt? Kerestél 100-at? Kerestél 70-et?

- kérdezte költőien Mayweather.

Mayweather végül kijelentette, nyugodtan hasonlíthatják hozzá McGregort, csak fölöslegesnek és totálisan tiszteletlennek tartja, hogy egy lapon említsék mindazt, amit ő elért, illetve amit az ír tett le az asztalra. 

(Ha tetszett a cikk, és még jobban megismerné az ökölvívás világát, kövesse az oldalt a Facebookon is.) 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr8911964319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása