Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Fury megsérült - csúszik a Klitschko elleni visszavágó

2016. június 25. - C2C

A brit bunyósnak a bokája sérült meg, ezért a nyáron már nagyon valószínű, hogy nem láthatjuk a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetésének a visszavágóját.

Tavaly novemberben Tyson Fury sokkolta a világot, amikor legyőzte az akkor három szervezetnél is regnáló bajnokot - Wladimir Klitschkót. A visszavágó előkészületei azonnal megkezdődtek és végül július 9-e lett a tervezett dátum a helyszín pedig ezúttal Düsseldorf helyett Manchester. 

35a0c3a000000578-3658488-peter_fury_also_tweeted_this_picture_showing_tyson_s_bruised_ank-a-65_1466777413529.jpg

A kiírt időpontban, azonban biztosan nem lesz Fury vs. Klitschko 2, hiszen a brit bajnok elmondása szerint futás közben kificamította a bokáját és az orvosok tanácsára legalább 6-7 hetes kényszerű pihenő várhat rá.

Bár Fury egy képet is posztolt a belilult bokájáról, egyes források úgy vélik, hogy szimplán csak nem áll még készen a visszavágóra és amióta tavaly legyőzte Klitschkót sokat bulizik, iszik, nem figyel az étkezésre, ezért kell még neki egy kis idő, hogy össze tudja kapni magát a visszavágóra. 

Azt ugyan nem kérdőjelezzük meg, hogy Fury keményen készült a visszavágóra, de az biztos, hogy néhány hónapja még valóban volt némi felesleg a bajnokon.

Wladimir Klitschko is reagált röviden a halasztásra, de elmondása szerint ezzel mindössze annyi változik, hogy néhány héttel később szerzi vissza a bajnoki címét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr78843328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása