Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Piásan vezetett, a nevét is letagadta, majd fizetett az ex-bajnok

2016. szeptember 22. - C2C

Zab Judah egy átmulatott Las Vegas-i éjszaka után ment bele az előtte haladóba, majd kis gondolkodás után Michael Johnsonként mutatkozott be. 

danny-garcia-v-zab-judah-20130427-211201-471.jpg

Az egész sztori még januárban történt, de a videó csak a napokban szivárgott ki, és szegény Zab Judah-n lehet most nagyokat röhögni. A korábban két súlycsoportban is világbajnok, 38 éves bunyós elég illuminált állapotban belehajtott az előtte haladó autóba, melynek hölgy sofőrje rögtön tartott is egy spontán interjút az ex-bajnokkal. Judah láthatóan nem volt a helyzet magaslatán, nem találta a szavakat és még a saját nevét sem vallotta be. A hölgy kérdésére, hogy hogyan hívják, azt felelte: Michael Johnson. Persze Judah vélhetően nem akarta felfedni igazi kilétét, bár ennél a névnél, azért talán még a John Doe is kreatívabb lett volna, de hát na, ki tudja milyen kemény este után tartott hazafele az utoljára 2013-ban ringbe lépő bokszoló.

A felvételből egyébként az is kiderül, hogy Amerikában bekapcsolt kamerával szokás odaállni vitatkozni, hiszen ennek köszönhetően a netezők legalább röhöghetnek egy jót Judah kínos bekkelésén. Az esetnek nem lett komolyabb folytatása, mivel a korábbi bajnok és a biztosítója tudtak egy visszautasíthatatlan ajánlatot tenni a hölgynek, aki vélhetően beérte ennyivel, és még a vétkes igazi nevét is megtudhatta.

 (Ha tetszett a cikk, és még jobban megismerné az ökölvívás világát, kövesse az oldalt a Facebookon is.)

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr8511733741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása