Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Floyd Mayweather Rióban keresi utódját

2016. augusztus 18. - C2C

Minden idők egyik legjobbja az olimpián keresi a következő Mayweathert. Sőt, már meg is találta?

mayweatherrio2.jpg

Amíg Manny Pacquiao néhány hónapnyi visszavonulás után meggondolta magát és bejelentette, hogy visszatér a ringbe, addig Floyd Mayweather promóciós vállalkozását építi, és folyamatosan bővíti a palettát fiatal tehetségekkel. 

Promóciós szempontból a legjobb persze, ha a bokszolókat mát amatőr koruk után rögtön letudják igazolni, éppen ezért Mayweather felült a magángépére és ellátogatott Rio de Janeiróba az olimpiára, hogy vessen egy pillantást a jövő lehetséges nagy bajnokaira, és köztük azokra, akik túlszárnyalhatják a saját sikereit. 

A potenciált meg is látta Mayweather a fiatal amerikai Shakur Stevensonban, aki már a döntőben van, azok után, hogy az elődöntőben az orosz Wladimir Nikitin sérülésekre hivatkozva visszalépett. A sztori érdekessége, hogy az orosz már az elődöntőig is elég bundagyanúsan jutott el. 

A következő Mayeathert látom benne. Ha valaki képes lehet arra, hogy megdöntse az eredményeimet, akkor ez a fiatal kölyök itt képes lehet rá. Őszintén hiszek benne. 

Mayweather már láthatta az 56kg-os súlycsoportban induló Stevensont edzeni a saját termében, és ha végleg oda akarja csábítani, akkor arra is föl kell készülnie, hogy több más promóciós cég is érdeklődhet majd a 19 éves reménységért.

Amikor láttam az edzőtermemben, azt mondtam: ki ez a srác? Azonnal le akarom szerződtetni. Azt gondoltam, hogy profi, aztán mondták, hogy még amatőr, de profi stílusa van. Ő a legjobb, egyértelmű, hogy érdekel. 

Állítólag a Top Rank is előszeretettel érdeklődne iránta, de a végén úgyis a felkínált összeg fog dönteni, abban pedig ha Mayweather nagyon akarja, nem nagyon fogják tudni túllicitálni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr6010422808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása