Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Andre Ward is letudta a kötelezőt

2016. augusztus 08. - C2C

Andre Ward nagyon simán győzött az esélytelen Alexander Brand ellen és így már végképp nincs semmi akadálya a Sergey Kovalev elleni szupermeccsnek. 

i_1.jpg

Miután Sergey Kovalev hozta a saját kötelezőjét és nagyon simán legyőzte Isaac Chilembát, már csak Andre Wardnak kellett letudnia a saját részét, hogy minden akadály elháruljon a két veretlen bunyós novemberi rangadója előtt.

Ward szombat éjjel hazai pályán az oaklandi, Oracle Arénában lépett ringbe a jó mérlegű, de teljesen esélytelenként érkező Alexander Brand ellen. A 39 éves Brand pont arra volt jó, amire idehozták és Ward, mintha egy edzésen lett volna tudott gyakorolni Kovalevre, mivel Brand képtelen volt, akárcsak minimálisan is megnehezíteni az amerikai dolgát. 

Ward hol alapállást váltott, hol testen dolgozott jobban, de mindenféle kockázat nélkül egy elég unalmas meccsen menetet sem veszítve, egyhangú pontozásos győzelmet aratott és még így is keresett 850 ezer dollárt.

Ezzel minden akadály elhárult az év egyik legizgalmasabbnak ígérkező összecsapása előtt és novemberben Las Vegasban Ward és Kovalev már egymás ellen dönthetik el, hogy ki a félnehézsúly legjobb bunyósa.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr999168648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása