Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Nehézsúlyú háború Londonban

2016. április 09. - C2C

A két veretlen KO-király, Charles Martin és Anthony Joshua csatája garantálja a látványos küzdelmet. 

Charles Martinnak (23-0-1-(21KO)) előző mérkőzésén nagyon meg sem kellett izzadnia, hogy megszerezze az IBF nehézsúlyú világbajnoki övét, hiszen ellenfele Vyacheslav Glazkov sérülés miatt már a harmadik menetben feladta a küzdelmet

A veretlen amerikai első címvédése rögtön a nehézsúly egyik legnagyobb ígérete, a 2012-es londoni olimpiai-bajnok Anthony Joshua (15-0-(15KO)) ellen lesz. Martin ráadásul bevállalta, hogy a kihívó otthonában, teszi kockára a címét, így a találkozót a londoni O2 Arénában rendezik.

02_08144630_10739a_2788311a.jpg

Joshua mióta profinak állt, félelmetes mérleget épített fel magának. Tizenöt győzelméből, tizenöt idő előtt ért véget és eddig a legtovább Dillian Whyte húzta ellene, egészen pontosan a hetedik menetig, de ennél tovább Joshua legfeljebb edzésen tartózkodott a ringben. 

A két veretlen bunyós nagy verést ígér egymásnak és nem akarják a pontozókra bízni a döntést. A mérkőzés előtti mérlegelésen az IBF címvédő Martin 245, míg a kihívó Joshua 244 fonttal állt a mérlegre. 

A mérlegelésen természetesen megjelent az Angliában tartózkodó Shannon Briggs is, akinek sikerült annyit dumálnia, hogy David Haye ígérjen neki egy kiadós verést. 

A gálát magyar idő szerint a Sport2 csatorna közvetíti 21:45-től.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr508581482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása