Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Beterbiev, Porter, Theophane

2015. október 21. - C2C
  • Artur Beterbiev (9-0-9KO) megsérült, ezért nem lép ringbe a november 18-i, qubeci DeGale-Bute gálán. Beterbiev edzésen szenvedett vállsérülést, amit meg kell operálni ezért idén már nem bokszol. Ellenfele Igor Mikhalkin lett volna, aki így minden bizonnyal Sulivan Barrera ellen lép ringbe.
  • December 5-én mérkőzhet meg egymással a váltósúly két top bunyósa Shawn Porter (26-1-(16KO) és Keith Thurman (26-0-(22KO). A meccs még nincsen lefixálva és Porter egyáltalán nem biztos abban, hogy Thurman akar ellene bokszolni:

shawnporter1.jpg

Ha Keith Thurman valami okból kitalálja, hogy nem akar ellenem bokszolni, akkor keresünk mást, de nekem mindenképp ő a célom decemberben. Őt látom a legerősebb, legnehezebb kihívásnak számomra és én mindig az ilyen meccseket keresem, ahogy már korábban is mondtam.

  • Ashley Theophane (39-6-11KO) negyvenedik győzelmét nagyon szeretné Adrien Broner ellen ünnepelni. A meccsnek semmi értelme mégis könnyen elképzelhető, hogy Theophane főnőke Mayweather és Broner lepacsiznak, úgy hogy mindenki jól járjon csak a nézők ne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr228010223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása