Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Öngyilkos akart lenni az ökölvívás showmanje?

2016. október 13. - C2C

Adrien Bronert lehet szeretni és utálni, de a nagydumás bunyós mindig színes egyénisége volt a sportágnak. Most viszont úgy néz ki, komoly problémái vannak, melynek tetőpontjaként egyik barátja hívta ki a házához a rendőrséget attól félve, hogy Broner kárt tesz saját magában.

adrien_broner_suicide_posts.jpg

Pedig Adrien Broner nem az a srác, akiről azt hinnénk felült tudnak emelkedni rajta az élet nehézségei. Volt már börtönben, a bíróságra mintha haza járna, és balhéival, vagy akárcsak hangzatos nyilatkozataival rendre bekerül a tengerentúli sajtóba. Kihívta és keményen támadta példaképét és korábbi bálványát Floyd Mayweathert, valamint szereti azt gondolni, hogy ő maga a boksz jelenkori arca, aki nem csak a ringen belül, hanem showmanként, azon kívül is szórakoztatja a közönséget. Amit nem egyszer túl is tolt, olyankor pedig becsúszott néhány vereség, de összességében a botrányai és túlzott magamutogatása ellenére is színes egyénisége az ökölvívásnak.

andrien-broner-suicide-hints-instagram.jpg

Most viszont nagy valószínűséggel Broner is mélypontra került, ugyanis a minap elég depresszív hangulatú üzenetek posztolt a közösségi oldalaira, melyek közül a legdurvábbakon szerepelt egy fegyver, egy szöveg, melyen lényegében elbúcsúzik a szeretteitől, legvégül pedig egy utolsó poszt, amin csak annyit írt: még 25 perc. 

Emellett otthon sem viselkedhetett valami meggyőzően, mivel egyik barátja a rendőröket is riasztotta, mert attól tartott, hogy a bokszoló tényleg olyan állapotban van, hogy árthat saját magának. A probléma becenévre hallgató bunyóssal szerencsére nem történt komolyabb baj, és néhány órával később már menyasszonya nyugtatott meg mindenkit, hogy Broner jól van, és kéri a rajongóit, hogy imádkozzanak érte.

Broner az eredeti tervek szerint valamikor a télen tért volna vissza a kötelek közé, méghozzá a WBA kisváltósúlyú világbajnoka, Ricky Burns ellen, aki a hétvégén sikeren védte meg címét Kiryl Relikh ellen. Azt még nem tudni, hogy pontosan mi Broner problémája, és hogy ez mennyire akadályozza majd karrierjének folytatásában a 27 esztendős bunyóst, aki képességei alapján, de jóval több alázattal sokkal messzebbre juthatott volna, mint ahol jelenleg tart.

 (Ha tetszett a cikk, és még jobban megismerné az ökölvívás világát, kövesse az oldalt a Facebookon is.)

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr3111802655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása