Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Az összes profi ökölvívó kiesett Rióban

2016. augusztus 10. - C2C

A legjobb 16-nál tovább egy profi sem jutott. Az ex-világbajnok ráadásul idő előtti vereséget szenvedett. Rio még bőven nem róluk szólt.

ruenroeng1.jpg

Hiába váltott ki az AIBA döntése nagy felháborodást, három profi ökölvívó mégis elindult a riói olimpia ökölvívótornáján, de a legjobb tizenhat között már egy sem maradt.

A kameruni Hassan N'Dam N'Jikam már az első fordulóban kiesett, rajta kívül ketten maradtak, de ők se bírták tovább a második körnél. 

A 60 kg-ban versenyző Carmine Tommasone a kubai Lázaro Álvarezzel szemben maradt alul egyhangú pontozással, míg a profik közül talán a legnagyobb esélyesként érkező ex-világbajnok Amnat Ruenroeng idő előtti vereséget szenvedett. 

A szintén 60 kg-os thai bokszoló jól kezdte a meccset, az első menet az övé volt, de ellenfele, a francia Sofiane Oumiha a másodikra feljavult és kétszer is olyan találatot vitt be, amitől a mérkőzésvezetőnek számolnia kellett. A harmadikban aztán még egyszer számolni kellett a profik táborából érkező bunyósra, a mérkőzésvezető pedig véget vetett az összecsapásnak, még éppen azelőtt, hogy ezt Ruenroeng sarka tette volna meg. 

Innentől tehát nincs profi ökölvívó az olimpián és mostanra kijelenthetjük, hogy a profik indulók nem forgatták fel a mezőnyt, sőt az első és második körben búcsúztak, így Rio még egyáltalán nem róluk szólt.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr5310116694

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 5 dolog, amitől futáskor tuti megőrülsz 2016.08.11. 15:35:31

A rendszeres futás gyakorlatilag egy életforma. Mint azt a Runner's World sok cikkében időről időre megírja, életed szerves részévé válik a futás iránti vágy és elkezded élvezni a mozgást. Olyan futót ugyanakkor, aki mindig ugyanott futna, még nem látt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása