Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Texasban landolt a Canelo vs. Smith összecsapás

2016. július 16. - C2C

A Dallas Cowboys közel 90 ezres arénájában léphet ringbe a mexikóiak szupersztárja. Korábban Manny Pacquiao bokszolt itt kétszer. 

att-stadium_1.jpg

Saul Alvarez szeptember 17-én fog legközelebb kesztyűt húzni és ellenfele a WBO nagyváltósúlyú világbajnoka, Liam Smith lesz. Az összecsapás hírét sokan fele más érzésekkel fogadták, hiszen Smithnél lettek volna komolyabb lehetőségei is a mexikóinak, ennek ellenére az HBO bízik Alvarez népszerűségében és a gálát PPV -, azaz előfizetéses konstrukcióban fogja műsorra tűzni a tengerentúlon. 

Bár a párosítás néhány hete már hivatalos, a meccs helyszíne nem volt az, hiszen Las Vegas mellett Texas is egy opció volt. Mostanra pedig már biztos, hogy az összecsapásra nem a kaszinó városban, hanem a texasi Arlingtonban található, AT&T stadionban kerül majd sor, amely szeptembertől-februárig a Dallas Cowboys amerikai-futball csapatának az otthona. 

cowboys_stadium_full_view.jpg

A stadionba 88 ezren férnek be és korábban Manny Pacquiao is bokszolt itt kétszer még 2010-ben, Joshua Clottey, illetve Antonio Margarito ellen. A filippínó mindkét összecsapását simán nyerte pontozással.

Alvareznek se lesz idegen a texasi légkör, hiszen a San Antonio-i, Alamodome stadionban győzte le Austin Troutot még 2013-ban, míg tavaly májusban a houstoni, Minute Maid Parkban ütötte ki James Kirklandet. 

A Saul Alvarez vs. Liam Smith gálán rendeznek még egy nehézsúlyú rangadót, melyen a kubai King Kong, Luis Ortiz fog összecsapni a több mint két méteres Alexander Ustinovval, valamint kötelek közé lép még a veretlen középsúlyú brit, Billy Joe Saunders is.

Amennyiben pedig Canelo sikerrel veszi a szeptemberi akadályt, akkor legközelebb már decemberben újfent szorítóba léphet. 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr798893426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása