Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Veresége után elájult a ringben az angol bunyós

2016. március 27. - C2C

A ringorvos tanácsára léptették le a nagy verésben részesülő Nick Blackwellt, akit a meccs után azonnal kórházba szállítottak.

Nick Blackwell tegnap este Londonban készült megvédeni brit középsúlyú bajnoki címét az alapból esélyesebbnek tartott Chris Eubank Jr. ellen. A mérkőzés a várakozásoknak megfelelően Eubank Jr. fölényét hozta és a menetek előrehaladtával Blackwell arca egyre több sebből vérzett, a bal szeme pedig gyakorlatilag teljesen lecsukódott. A mérkőzés végül a ringorvos tanácsára ért véget a tizedik menetben. 

Blackwell még gratulált az új bajnok Eubanknek, majd az eredmény kihirdetése után a ring sarkában rosszul lett és eszméletét vesztette a 25 esztendős bunyós. Azonnal kórházba szállították, ahol megvizsgálták és egy kisebb vérömlenyt találtak az agyában. Az orvosok fokozott megfigyelés alatt tartják és indokolt esetben azonnal megoperálják. 

xm_2764269a.jpg

Chris Eubank Jr. a találkozó után azonnal mielőbbi felépülést kívánt ellenfelének, de elmondta azt is, hogy a mérkőzésvezető talán a tizedik felvonásnál előbb is véget vethetett volna a teljesen egyoldalú küzdelemnek.

Sajnos ez nem első ilyen eset, tavaly októberben Prichard Colon lett rosszul egy mérkőzés után, ő azóta is kómában van.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr18529376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása