Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Kómában van Prichard Colon

2015. október 19. - C2C

Szomorú hír rázta meg tegnap a bokszvilágot.

Prichard Colon szombaton Terrell Williams ellen lépett szorítóba, a mérkőzést Williams nyerte a 9. menetben diszkvalifikációval, miután Colon sarka igen furcsa módon az említett etap végén, azt hitték, hogy vége a mérkőzésnek, ezért elkezdték levágni Colon kesztyűit. 

A mérkőzésen Colon-t kétszer is leütötte Williams, ám még a két leütés előtt a hetedik menetben Colon egy csúnya, tarkót ért ütéstől is padlóra került. A mérkőzésvezető rögtön megállította a találkozott és megadta az ilyenkor a sértettnek járó szünetet. Colon majd 5 percig fogta a fejét miután látszólag rendbe jött és a mérkőzés folytatódott. Bár Colon a nyolcadik felvonásban még jól bokszolt a kilencedikben jöttek a leütések majd utána vége is lett a találkozónak.

colon-vs-wiliams2285.jpg

A mérkőzés után Colon az öltözőben rosszul lett, hányt és szédelgett. Ezután rögtön kórházba szállítottak, ahol megállapítottak, hogy agyvérzése van és rögtön meg operálták.

Colon promótere, Lou DiBella közleménye szerint az operáció ugyan biztatóan sikerült sikerült, ám a 23 éves Puerto rico-i bunyós még kómában van és állapota továbbra is kritikus. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr267990661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása