Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Törött állkapoccsal bokszolta le a meccs háromnegyedét az angol bunyós

2016. február 29. - C2C

Komoly sérülést szedett össze Scott Quigg a szombat esti, Carl Frampton elleni WBA-IBF kispehelysúlyú címegyesítő mérkőzésén. Az angol bunyósnak, ugyanis eltört az állkapcsa, állítása szerint a negyedik menetben.

Az angol a következőket mondta az esetről:

Egy felütéssel kapott el, ami eltörte az állkapcsom és ez komoly fordulatot jelentett a meccsben. Kellett öt menet, hogy megtudjam mennyire fáj ha ütést kapok, de szerencsére nem volt vészes csak lezsibbadt. Olyan volt, mintha a fogorvosnál kaptam volna egy injekciót. 

10624609_1134691289888545_8278624841151757272_n.jpg

Quigg valóban csak a kilenc-tizedik menet tájékán kezdett el felébredni, de a sérülés nem magyarázza, hogy miért aludta át az első három menetet. Az mindenesetre becsülendő, hogy, ha tényleg a negyedik menetben történt a sérülés, akkor Quigg még nyolc meneten keresztül bunyózott törött állkapoccsal. 

Az angol bunyós természetesen, amint felépül szeretne revansot venni karrierje első vereségéért.

Szeretnék egy visszavágót. Úgy gondolom, ha gyorsabban kezdem a találkozót, máshogy alakulnának a dolgok. Jó meccs volt és remélem megismételhetjük mert tudom, hogy letudom őt győzni.

A találkozót egyébként Frampton nyerte megosztott pontozással.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr18429444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása