Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Max Kellerman nagyon jól látja a dolgokat

A HBO szakkommentátora Adrien Bronert Mayweather szöges ellentettjének tartja és azt is elmondja, Floydnak miért nincs szüksége Golovkinra!

2015. november 21. - C2C

Szerinte Broner egy "Anti-Mayweather, akinek nincs sok köze Floydhoz és a büdös életben nem verné meg. Oké ez nem sok embert lepett meg viszont arra jól rámutat Max, hogy Mayweather minden meccsét nagyon komolyan vette még azokat az ellenfeleit is akiknél klasszisokkal jobb volt. Mindig nagyon felkészült volt ezért nem érte meglepetés, ha pedig rossz estét fogott ki általában akkor is annyival nagyobb volt Floyd javára a tudásbeli különbség, hogy megoldotta. Bronerben se ez a tudás sem az alázat nincs meg, ezért őrültség lenne egy lapon emlegetni Mayweatherrel, még akkor is ha Broner ezt másképp gondolja.

Kellerman beszélt egy lehetséges Mayweather-Golovkin meccsről is, ám véleménye szerint egy ilyen meccsnek semmi értelme, hiszen hiába Floyd a jobb pound for pound (súlycsoportoktól független ranglista) bunyós, egy éles meccsen nem ez látszódna, hanem csak egy nagyobb és egy kisebb bunyós csatája, ahol GGG könnyen kiüthetné Floydot.

Végül Kellerman elmondta, Miguel Cottonak van esélye Canelo ellen és ha legyőzni a mexikóit, akkor lehetne értelme egy Mayweather-Cotto visszavágónak.

Egyetértetek Max szavaival?

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr858096640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása