Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Egy tiszta ütés talált, de az csontot tört

2016. július 17. - C2C

A Guillermo Rigondeaux vs. James Dickens meccsen szinte semmi érdemleges nem történt, leszámítva egy kegyetlen balost, ami eltörte Dickens állkapcsát és eldöntötte az összecsapást.

Tovább

Fél kézzel védte meg címét a Bronz Bombázó

Deontay Wilder, a WBC nehézsúlyú világbajnoka törött kézzel és egy elszakadt bicepsszel bokszolt Chris Arreola ellen és javarészt csak a bal kezét használva is olyan verésben részesítette ellenfelét, hogy a kilencedik menetre már nem jött ki a kihívó.

Tovább

Deontay Wilder: Golovkin egy igazi álszent

Gennady Golovkin hasonló utat választott, mint amit Saul Alvarez májusban és alacsonyabb súlycsoportból érkezik majd a következő kihívója. Sokaknak nem tetszik ez a tendencia, sőt maga Golovkin is tiszteletlennek nevezte korábban. Most mégis nagyon hasonló csónakba ült be a kazah.

Tovább

Extrém veszély és örök dicsőség között - Kell Brook lett a kazah szörny Gennady Golovkin ellenfele

A veretlen angol bunyós folytatja azt, amit honfitársa Amir Khan meghúzott néhány hónapja és két súlycsoportot is ugrik, hogy megmérkőzzön a rettegett középsúlyú bajnokkal. Májusban Khannak nem sikerült a bravúr és megrázó kiütéses vereséget szenvedett a mexikói Alvareztől. Brook hasonló veszélynek…

Tovább
süti beállítások módosítása