Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Golovkin vs. Brook: A félelem táplálja a kihívót

2016. szeptember 09. - C2C

Megtartották a mérkőzés előtti utolsó sajtótájékoztatót, ahol a szokásos tiszteletkörök mellett Kell Brook meglepően őszintén nyilatkozott az érzéseiről, miközben promótere keresi a hibákat Golovkinon. 

golovkin-brook-presser_3.jpg

Londonban sor került a Gennady Golovkin vs. Kell Brook középsúlyú címmérkőzés előtti utolsó sajtótájékoztatóra, melyen a főszereplők még egyszer elmondták, hogy mire számíthatunk szombat este. Az IBF váltósúlyú bajnoka, de jelenleg a középsúlyú kihívói pozícióban levő Brook őszintén elmondta, hogy természetesen van benne némi félelem, de ez csak olaj lesz a tűzre:

Van bennem félelem a meccs miatt, de éppen ettől csak még élesebb leszek szombat este. Ez egy egészséges félelem, ami hasznos lesz, és a mérkőzésen a javamra is válhat. A dumának és munkának az edzőteremben már vége van. Jöhet két bajnok, két elit bokszoló, hogy szombat este megküzdjenek egymással. Én pedig alig bírom kivárni, hogy sokkoljam a világot. 

Brook promótere Eddie Hearn szintén bizakodó, de nem csak védence képességeiben hisz, hanem szerinte a kazah sincs tökéletes formában:

Egyáltalán nem gondolom úgy, hogy Golovkin jól nézett ki. Egy kicsit mintha megviselte volna a fogyasztás és az arca is egy kicsit be van esve. Gyorsan el is viharzottak és nem akartak beszélni a médiával. Szerintem most esett le nekik, hogy mennyire komoly is ez. Elsőre még azt hihették, hogy sima meccs lesz. Minden a mi javunkra áll, és Kell Brook az egész héten a legnyugodtabb volt, ez pedig komoly bizakodásra ad okot. 

Nyilván Hearn azt mondja, amit kell, hogy Brook még magabiztosabban érezze magát, hiszen Golovkin közel sem tűnik úgy, hogy rossz formában lenne. A kazah a teljes média esemény alatt nyugodt volt és sablon válaszokkal etette az újságírókat, vagyis tiszteli az ellenfelét, de felkészült és alig várja, hogy ringbe léphessen szombaton, stb. 

(Ha tetszett a cikk, és még jobban megismerné az ökölvívás világát, kövesse az oldalt a Facebookon is.)

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr7111690251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása