Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Rálőttek a korábbi nehézsúlyú bajnokra

2016. augusztus 08. - C2C

Charles Martint az alkarján találták el, de szerencsére jól van és hálás a rendőröknek, akik szerinte az életét mentették meg.

Az IBF korábbi nehézsúlyú világbajnoka Charles Martin és utasa a hét elején a hajnali órákban Los Angeles belvárosában tartózkodtak, amikor két idegen közelítette meg a járművüket és vitába keveredtek a korábbi bajnokkal. A szópárbaj után az idegenek fegyvert rántottak, tüzeltek, de nem találtak, majd távoztak a helyszínről. A rendőrségi beszámolók szerint Martin ezután kocsiba pattant és a támadók után hajtott, de egy villanypóznának csapódott és ezt kihasználva a támadók visszatértek és ismét tüzet nyitottak, ám ekkor már el is találták a sportolót az alkarján, majd ismételten elmenekültek. 

prince-charles-charles-martin-martin-heavyweight_3418227.jpg

A helyszínre érkező rendőrök rögtön kórházba szállították a volt bajnokot, akinek elmondása szerint fogalma nincs arról, hogy kik és miért álltak le balhézni vele. 

A rendőrségi jelentés és Martin beszámolója között csak annyi a különbség, hogy Martin elmondása szerint nem próbálta üldözni a támadókat, hanem rögtön el akart menekülni a helyszínről.

Martin attól félt, hogy a támadók visszatérnek és befejezik a melót, ezért menedéket keresett és valószínűleg ott is ragadt volna, ha a rendőrök nem találnak rá és viszik rögtön kórházba:

Lenéztem és egy nagy tócsa vért láttam. Azt mondtam magamnak, el kell tűnnöm innen vagy itt fogok meghalni. Tisztelettel adózok a rendőröknek. Ők mentették meg az életem.

A támadókat nem sikerült elfogni, de Martint megoperálták és állítólag nincs komolyabb baja.

Ha már a baleseteknél tartunk, a könnyűsúlyú reménység Felix Verdejo hazájában, Puerto Ricóban bukott fel a motorjával és sérült meg a fején, valamint a karján, de állapota stabil. A fiatal bunyós novemberben kapná meg első világbajnoki címmeccsét a WBO bajnok Terry Flanagan ellen, de könnyen elképzelhető, hogy erre az időpontra még nem fog 100%-osan felgyógyulni a kubai.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr738955124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HgGina 2016.08.08. 23:02:24

Abszolút ártatlan kiscserkész feje van.
süti beállítások módosítása