Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

A hazai ökölvívók krémje ringbe lép ma este a Millenárison

2016. április 16. - C2C

Nem érdemes lemaradni a ma esti Magyar Ring elnevezésű profi ökölvívó gáláról, hiszen remek bokszolók és remek párosítások garantálják az izgalmas küzdelmeket. 

Ismét nagyszabású profi ökölvívó gálával jelentkezik a Felix Promotion, melynek helyszíne az a Millenáris Teátrum lesz, ahol a vállalkozás tavaly októberben már tető alá hozott egy remek hangulatú, teltházas eseményt.

Az este főmérkőzésén Bozai Gyula és Tóth Tamás néznek egymással farkasszemet a cirkálósúlyú magyar bajnoki címért. Bozai és Tóth a tavaly októberi gálán már összemérték az erejüket és egy rendkívül látványos és a közönség számára igen szórakoztató mérkőzésen végül nyolc menet után nem sikerült győztest hirdetni és döntetlennel zárult az összecsapás. 

Bozai és Tóth a korábbi amatőr klasszis Szellő Imre (11-0-(7KO)) által hátrahagyott bajnoki címért lépnek ringbe. Szellő hamarosan egy jelentős nemzetközi címért tervez bokszolni, ezért döntött, úgy hogy megválik magyar bajnoki címétől. Szellő amatőrként EB és VB érmes, olimpiai ötödik helyezett és a profik táborában eddig makulátlan mérleggel rendelkezik. A ceglédi bunyós a brazil Carlos Ailton Nascimento (12-2-(9KO)) ellen bizonyíthat, akinek eddig mindösszesen két veresége van és egy veszélyes, komoly ütőerővel megáldott ökölvívó, hiszen eddigi tizenkét győzelméből kilencszer nem bízta a pontozókra a döntést a dél-amerikai versenyző.

intro160416-1024x622.jpg

A korábbi amatőr válogatott Harcsa Norbert (3-0-(1KO)) negyedik profi mérkőzésére készül a hozzá hasonlóan veretlen Anatoli Hunanyan (7-0-(4KO)) ellenében. A 28 esztendős Harcsának nem lehet idegen a Millenáris ringje, hiszen tavaly októberben itt debütált a profik táborában egy pontozásos győzelemmel.

A nagypehelysúly magyar bajnoka Kovács Zoltán (15-5-1-(6KO)) a tanzániai Fred Sayuni (13-7-6-(7KO)) ellen lép kötelek közé, míg a Harcsához hasonlóan középsúlyban versenyző Pintye Szabolcs (11-0-1-(7KO)) a szintén tanzániai Joseph Sinkala (11-5-1-(5KO)) legyőzésével kerülhet közelebb egy jövőbeli címmérkőzéshez.

Szintén a Felix Promotion kötelékét erősítő Laki Róbert (12-0-1-(6KO)) karrierje eddigi legnagyobb lehetősége elé néz és a spanyolországi Bilbao városában az IBF szervezet pehelysúlyú nemzetközi bajnoki címéért küzdhet meg. Ellenfele a haza pályán bokszoló Andoni Gago (13-1-2-(4KO)) lesz.

A Millenáris Teátrumban megrendezésre kerülő gálát az M4 csatorn közvetíti 22:35-től.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr68632092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása