Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Egy elveszített fogadás miatt verte eszméletlenre partnerét Adrien Broner

2016. március 25. - C2C

A WBA kisváltósúlyú világbajnoka nem tudta megemészteni, hogy több ezer dollárt veszített a bowling pályán, ezért kiverte a pénzt a fogadás nyerteséből! Komoly bajba kerülhet!

adrien-broner4.jpg

A "Probléma" becenevű Broner (31-2-(23KO)) nem először kerül szembe a törvénnyel, ráadásul mostani balhéja miatt még komoly következményekre számíthat. A 26 éves, négy súlycsoportban is világbajnoki címet szerző bunyós még egy január 21-én történt incidens miatt van bajban. Azon az estén ugyanis Broner először nyolc- majd hatezer dollárt bukott a bowling pályán, amikor partnere köszönte a lehetőséget és nem kívánt többet fogadni. Broner nem hagyta annyiban a dolgot és a kijáratnál társaival megvárta amíg a fogadás nyertese távozni készül és miután az illető nem szándékozott visszaadni a pénzt, Broner többször úgy megütötte, hogy a sértett a fogát is kiköpte. Bronernek ez nem volt elég ugyanis ezután még egy kilenc milliméteres pisztolyt is előrántott a kocsijából, újfent kérte vissza a pénzt, majd eszméletlenre verte áldozatát és az ájultan elterülő férfi zsebéből elvette a pénzt és távozott a helyszínről. 

Azt nem tudni, hogy az ügy mennyiben befolyásolja Broner következő meccsét, ugyanis a Problémának, április 1-én Ashley Theophane ellen lesz jelenése a szorítóban és ha a találkozó nem is marad el, Bronernek mindenképp számolnia kell azzal, hogy a meccs után lesz mit magyaráznia arról a januári estéről.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr28525724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása