Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Két meccset is az utolsó pillanatban fújtak le

2016. március 11. - C2C

Ígéretesnek indult a hétvégi program, hiszen a Gennady Golovkintól elszenvedett veresége óta először készült ringbe lépni a kanadai David Lemieux (34-3-(31KO)), valamint a korábbi többszörös világbajnok Zab Judah (42-9-(29KO)) is. A két bunyós két külön gálán lépett volna szorítóba, Lemieux Montrealban, míg Judah Las Vegasban. Végül mindkét találkozót törölték

montreal-que-march-11-2016-james-de-la-rosa-centre-l.jpeg

Lemieux tavaly októberben lépett utoljára ringbe, de akkor Golovkin nyolc menet alatt feltörölte vele a padlót. Holnapi, visszatérő ellenfele a verhető James De La Rosa lett volna, csakhogy Lemieux nem tudta hozni az előzetesen megbeszélt 163 fontos súlyhatárt és 165,6 fonttal sikerült mérlegelnie. Mivel De La Rosa 162 fonttal sikeresen bemért, Lemieux csapata próbálta kárpótlásul kicsit megdobni De La Rosa fellépti díját, de végül nem sikerült egyezségre jutni, így törölték a főmérkőzést. A gálát azonban úgy néz ki megrendezik és jobb híján Steve Butler és Sladjan Janjanin összecsapása lehet az est fő attrakciója. 

A 38 esztendős Judah zsinórban harmadjára nem tud ringbe lépni. Előző ellenfele edzés közben sérült meg, azelőttit pedig Judah már a mérlegelésen úgy megütötte, hogy el is maradt a meccs. Ezúttal sérülésről nem tudni, hanem úgy néz ki jogi akadályok miatt nem jöhetett létre a Josh Torres elleni találkozó. Judah egyébként legutóbb 2013 decemberében szenvedett pontozásos vereséget Paulie Malignaggitól. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr948466362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása