Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Mayweather Golovkinról és a visszatérésről

2016. február 26. - C2C

Sokan gondolják úgy, hogy a tavalyi évben veretlenül visszavonult Floyd Mayweather Jr-nak még lenne legalább egy feladata mielőtt minden idők legjobb ökölvívójának tartaná magát. Ez a feladat pedig nem más mint a veretlen kazah pofozógép Gennady Golovkin lenne, aki ellen nagyon sokan szívesen megnéznék mihez kezdene a 39. életévét a napokban betöltő amerikai. 

Nos, Mayweather úgy gondolja, hogy ha kettejük csatája összejött volna, hiába verte volna el Golovkint, a szakma és a rajongók úgyis (mint mindig) találnának valami kifogást.

130712010219-floydmayweather-071213-single-image-cut.jpg

Hiába vertem meg mindenkit az emberek azt mondták: Mayweather fél ettől a sráctól. Hát mit tettem? Megvertem őt is. Majd jött a következő akitől fél Mayweather, de megvertem őt is. Ha bokszoltunk volna Golovkinnal, megvertem volna és tippeljenek mi következett volna? Egy újabb kifogás, hogy ideje felmennem még nagyközépsúlyba is.

Mayweathert természetesen a visszatérésével kapcsolatban is megkérdezték, amire csak, annyit mondott, hogy továbbra sem tervezi viszont ha egyszer mégis megtenné rendesen meg kéne őt fizetni, nem véletlenül "Money" a beceneve. 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr628419490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása