Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Nem sikerült a bravúr, Donaire kiütötte Bedákot

2016. április 23. - C2C

Bedák Zsolt élete második lehetőségét kapta, hogy világbajnoki címért bokszolhasson, de az öt súlycsoportban is világbajnoki címig jutó Nonito Donaire a harmadik menetben kiütötte a magyar bokszolót.

bedak-donaire-cebu.jpg

Bedák még 2010-ben küzdhetett a kispehelysúlyú világbajnoki címért, de akkor a tizedik etapban megállította őt Wilfredo Vasquez Jr. Mostani ellenfele, a fülöp-szigeteki Nonito Donaire korábban rendszeres tagja volt a súlycsoportoktól független legjobb ökölvívók ranglistájának és rettegett bal keze miatt kiérdemelte a "Filippínó Villanás" becenevet.

A találkozót közel 30 ezer néző előtt rendezték Cebu Cityben a Fülöp-szigeteken és egy tapogatózó, ismerkedő első menet után a másodikban a hazai bunyós előhúzta félelmetes bal kezét és hatalmas csapottal megrendítette Bedákot, majd egy felütéssel a padlóra is küldte. Az ütés láthatóan benne maradt Bedákban, aki nagy szívvel ugyan megpróbált visszatámadni, de a menet vége előtt ismét a földre került. Donaire még nagyobb elánnal jött ki a harmadik felvonásra is, aminek egy harmadik számolás lett az eredménye és bár Bedák talpon volt, a mérkőzésvezető Russell Mora leléptette a több sebből vérző magyar bunyóst. 

Bedák Zsoltnak ez volt karrierje második veresége, míg Nonito Donaire továbbra is őrzi a WBO kispehelysúlyú világbajnoki címét.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr188657420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása