Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Győzött Adrien Broner, majd a meccs után kihívta Floyd Mayweathert

2016. április 02. - C2C

A nagyszájú bunyós számára nem volt tétje a tegnap esti mérkőzésnek, de így is sikerült a kilencedik menetben megállítania Ashley Theophane-t, hogy utána rögtön kihívhassa példaképét.

broner-vs-theophane_fight_nabeel-ahmad-_-premier-boxing-champions6.jpg

Adrien 'The Problem' Broner, már a mérkőzés előtti mérlegelésen elveszítette WBA kisváltósúlyú címét, hiszen négy tized fonttal meghaladta a 140 fontos limitet, másodjára pedig meg se próbált bemérni, ezért a szervezet megfosztotta őt a címétől. 

Így a Washingtonba rendezett meccsnek egyedül az esélytelenebbnek tartott Ashely Theophane számára volt tétje, aki viszont nem tudta borítani a papírformát, így a cím maradt betöltetlen. 

A találkozó nem hozott komolyabb izgalmakat. Broner jegyezte a hangsúlyosabb találatokat, többször keményen eltalálta ellenfelét, a mérkőzés második felére pedig teljesen egyoldalúvá vált a küzdelem. Bár Broner közel sem nyújtott klasszis teljesítményt, a kilencedik felvonásban sikerült megcsípnie riválisát, aki túlélőmódba kapcsolt és próbálta átvészelni az amerikai kombinációit. Az összecsapás vége vitathatóra sikerült, ugyanis Broner egy láthatóan tiszta mélyütést vitt be ellenfelének, aki jelezett is a mérkőzésvezetőnek, Luis Pabon viszont valószínűleg félreértette ezt és leléptette Theophane-t. 

Broner még a ringben kihívta a korábban példaképének és nagy tesójának tartott Floyd Mayweather Jr-t, a visszavonult bunyós, azonban csak mosolygott, később pedig elmondta, hogy a nap viccének tekinti Broner hadüzenetét. 

A négy súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Broner azt is jelezte, hogy következő meccsétől már ismételten egy divízióval feljebb, váltósúlyban tervez ringbe lépni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr708554428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása