Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Közös gálán veszik be Atlantic Cityt a Dirrell-tesók

2016. március 24. - C2C

Andre és Anthony április 29-én egymás után léphetnek ringbe.

A Premier Boxing Champions április 29-én Atlantic Cityben, a Dirrell-testvérek főszereplésével jelentkezik a Trump Taj Mahalból. 

dirrellbros.jpg

Andre Dirrell (24-2-(16KO)) legutóbbi meccsén kétszer is megjárta a padlót, míg végül pontozással veszített James DeGale ellen, ezzel pedig másodjára sem sikerült világbajnoki címet szereznie. Első kísérlete még 2009-ben Carl Froch ellen volt a Super Six tornán. Ott Dirrell végül megosztott pontozással vesztett, bár sokan úgy vélik megérdemelte volna a győzelmet. Andre most közel egy év után Blake Caparello (22-1-1-(6KO)) ellen tér vissza a ringbe. Caparello neve ismerős lehet, hiszen 2014-ben bokszolt Sergej Kovalev ellen, akit egy ízben még le is tudott ütni, bár ezzel csak felhergelte az oroszt, aki a következő menetben ki is ütötte az ausztrál bunyóst. Caparello elmúlt három meccsét megnyerte, így jó formában érkezik Atlantic Citybe, de Dirrellnek mindenképpen kell a győzelem ha szeretne még egy revansot DeGale ellen.

A korábban a rákot is sikeresen legyőző Anthony (28-1-1-(22KO)) már csatolhatott magára világbajnoki övet, hiszen elsőre ugyan csak döntetlent bokszolt Sakio Bikával, a WBC nagyközépsúlyú címéért, de másodjára már győzni tudott, így a fiatalabbik Dirrell ünnepelhetett előbb világbajnoki címet. Igaz sokáig nem ült a trónon, hiszen első címvédő meccsén, többségi döntéssel legyőzte őt Badou Jack. Ezzel Anthony a címe mellett a veretlenségét is elvesztette, viszont rá öt hónapra simán kipontozta tíz menetben Marco Antonio Rubiot. Jövő hónapban pedig már Caleb Truax (26-2-2-(16KO)) ellen bizonyíthat, akit eddig csak Jermain Taylor és Daniel Jacobs tudtak legyőzni, így jó szintfelmérő lesz Anthonynak. 

anthony-dirrell-the-moment-471024828_0.jpg

A két testvér tehát egymás után léphet ringbe és mutathatják meg, hogy mindkettejükkel kell még számolni, de Caparello és Truax sem kutyaütők, ezért két jó mérkőzéssel lehetünk gazdagabbak április végén. 

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr208522934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása