Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Yuriorkis Gamboa végleg szakított 50 Centtel, egyenesbe kerülhet a karrierje

2016. március 19. - C2C

A kubai bunyós rendkívül inaktív volt az elmúlt években, de végre sikerült elszabadulnia a rapper becsődölt bokszvállalkozásából és a teljesen ismeretlen BB Promotionshöz szerződött.

file_176337_1_gamboa_weighin_naoki_635.jpg

Gamboa (25-1-(17KO)) 2012-ben állt össze 50 Centtel, de az együttműködés nem tett jót a roppant tehetséges bunyósnak, hiszen a rapper nagyon ritkán tudott értékelhető összecsapást leszervezni a számára, ráadásul ez alatt az időszak alatt Terence Crawford is kiütötte, amivel el is vette a kubai veretlenségét. A SMS Promotions ellen azóta csődeljárás indult és Gamboa is elhagyva a reménytelenül süllyedő hajót új promóciós céghez szerződött. A barcelonai székhelyű BB Promotions eddig ismeretlen a szakmában, de Gamboa bízik bennük és innentől a katalán fővárosban szeretne készülni a következő összecsapásaira:

Szeretném megköszönni a BB Promotiosnek, hogy új kapukat nyitnak meg számomra és biztos vagyok benne, hogy néhány igen komoly mérkőzés fog majd következni. Részesének érzem magam ennek a fantasztikus csapatnak, nagyon tetszik Barcelona és a remélem a rám váró edzéseket is itt végezhetem. Szeretném megköszönni a rajongóimnak a támogatást és legyenek résen, hiszen nemsokára fontos hírekkel állunk elő.

Konkrét ellenfél még nincs, bár Nicholas Walters és Javier Fortuna nevét is emlegetik, ugyanakkor az is könnyen elképzelhető, hogy becsúszik még néhány felhozómérkőzés mielőtt a kubai ilyen komoly kihívásokat célozna meg. Gamboa legutóbb a teljesen ismeretlen Hylon Williams Jr.-t pontozta ki rutinból tíz menetben, de ennél sokkal több van még benne, akkor is, ha már túl van a legjobb évein, amiket sajnos javarészt a ringen kívül töltött.

A "guantanamói ciklon" már 34 éves, de ha sikerülne új lendületet adni karrierjének és elérni, hogy évente többször is bokszoljon, akkor még nem kell őt elfelejteni. Gamboa rendkívül képzett, látványos stílusú ökölvívó vagyis a rajongók is nagyon jól járnának, ha többször látnák ringbe lépni a 2004-es athéni olimpia győztesét.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr238497892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása