Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Törölve a Thurman-Porter gála

A WBA váltósúlyú címe lett volna a tét

2016. február 26. - C2C

Hiába tűnt úgy, hogy hosszas szájkarate után sikerül végre tető alá hozni a Keith Thurman vs. Shawn Porter összecsapást, a március 12-re tervezett gála hivatalosan is törölve lett. Ennek oka, hogy Thurman kisebb autóbalesetet szenvedett, aminek következtében kénytelen egy kis időt távol tölteni az edzőteremtől. A veretlen bunyós nem sérült meg komolyabban, viszont orvosa tanácsára lefújták a találkozót.

thurman-porter-pbc.jpg

A főmérkőzés előtt szorítóba lépett volna Abner Mares, Gary Russel Jr. és Edwin Rodriguez is ezért a szervezők próbálták menteni a menthetőt és a CBS-ről a Showtimera vinni a gálát, ám a rövid idő miatt ezt a csatorna nem vállalta, így az eseményt végleg lefújták.

Lett volna még három jó mérkőzés a gálán, de ami történt mindenkit váratlanul ért. A Showtime is próbálkozott, de végül nem sikerült összehozni. 

- mondta Lou DiBella az esemény egyik szervezője.

A promóter azt is elmondta, hogy az Abner Mares vs. Fernando Montiel összecsapás vélhetően a Thurman-Porter mérkőzéssel egyidejűleg lesz pótolva, míg a Gary Russel Jr. vs. Patrick Hyland és az Edwin Rodriguez vs. Thomas Williams mérkőzések pedig még ismeretlen időpontban, külön gálákon lesznek bepótolva.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr298419624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása