Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Rövid hírek

2015. október 20. - C2C
  • November 7-én lép ringbe Ruslan Provodnikov (24-4-17KO), ellenfele a veretlen, mexikói Jesus Alvarez Rodriguez lesz (13-0-10KO). Hiába a mexikói veretlensége, tizenhárom ellenfeléből kilencnek volt negatív a mérlege, szóval az orosz ütőgép a meccs toronymagas esélyese. Provodnikov a mérkőzésre már nem Freddie Roach-csal, hanem Timothy Bradley korábbi trénerével, Joel Diaz-zal fog felkészülni. A meccs Monte Carlóban lesz.

ruslan_provodnikov_black_urine_630_1aj8q38-1aj8q3n.jpg

  • Erislandy Lara (21-2-12KO) következő ellenfele is megvan mégpedig a korábbi váltósúlyú világbajnok, 39 éves szlovák Jan Zaveck (35-3-19KO) személyében. Ennél nagyobb mismatch jelenleg nem nagyon van. A mérkőzést egyébként november 25-én rendezik Miamiban és a tengerentúlon az ESPN csatorna közvetíti a Premier Boxing Champions következő felvonásaként. 
  • Sergej Kovalev vs. Jean Pascal visszavágó van készülőben január 30-ára az HBO-n. Mint ismert a két bunyós idén márciusban már találkozott egymással, akkor Kovalev a nyolcadik menetben állította meg a kanadait. A mérkőzést, az első meccsnek is otthont adó Montreal-ban rendeznék. 
  • Chris Eubank Jr. szívesen kiállna Golovkinnal két éven belül. A legendás Chris Eubank fia szerint Golovkinnak sok hibája van, ráadásul még nem bokszolt olyan ellenfél ellen sem, aki igazán győzni ment volna a ringbe. Elég merész kijelentés tekintve, hogy Eubank Jr, egyetlen komolyabb ellenfele Billy Joe Saunders volt és bár egy szoros meccsen, de megosztott pontozással kikapott a "kis" Eubank. 
  • A 28 éves, japán Koki Kameda bejelentette visszavonulását, miután a hétvégén vereséget szenvedett Kohei Kono-tól.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr28006223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása