Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

Melegebb éghajlatra küldték a filippínó klasszist

2016. április 04. - C2C

Egy étterem parkolójában rontottak Manny Pacquiaóra, aki nem csinált belőle nagy ügyet és futni hagyta az őt szidó támadót

A nyolc súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Pacquiao egy japán étteremben ebédelt családjával és barátaival Hollywoodban, de a vasárnapi kimozdulás kellemetlen jelenettel zárult. A parkolóban ugyanis egy idegen férfi rontott az autója mellett álló filippínóra és közben folyamatosan szidta az ökölvívót, egyes szemtanúk szerint meg is akarta őt ütni. 

Természetesen Pacquiao csapata azonnal odébb rakta a támadót, viszont a bokszoló kérte, hogy ne bántsák és még a rendőrséget sem szerette volna kihívni, hanem egyszerűen hagyta elmenni a néhány perce még masszívan őt sértegető férfit.

Az incidensnek ahhoz lehet köze, hogy Pacquiao a múlt hónapban tett egy igen nagy port kavaró kijelentést, melyben különbnek titulálta az állatokat a homoszexuálisoknál. 

manny-pacquiao-rides-in-luxury-cars-versus-floyd-mayweather-ferarri.jpg

Nagy gond mindenesetre nem történt, így Pac-Man gond nélkül várhatja a szombati Timothy Bradley elleni harmadik összecsapását.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr678558508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása