Corner 2 Corner

Corner 2 Corner

A mexikói bokszlegenda nyugdíjazná fiát ha az nem változtat a hozzáállásán

2016. március 03. - C2C

Nem könnyű, ha az ember valaki olyannak a fia, aki a kilencvenegyedik profi mérkőzésén szenvedte el karrierje első vereségét, bokszolt 37 címmeccsen és nem mellesleg minden idők egyik legjobb ökölvívójaként vonult be a sport történelmébe. A mexikói bokszlegenda Julio Cesar Chavez azonban nem ok nélkül és nem is az első alkalom után tette szóvá kételyeit fia, Julio Cesar Chavez Jr. (49-2-1-(32KO)) alázatosságával és az ökölvíváshoz való hozzáállásával kapcsolatban. 

cesar-chavez_wbc.jpg

A kisebbik Chavez épp a kaliforniai Big Bear tónál van edzőtáborban edzőjével Robert Garciával, ám a hétvégén váratlanul félbehagyta a munkát és Los Angelesbe utazott. Bár Chavez Jr-nak még nincs fixen meccse lekötve, nagy valószínűséggel a WBC nagyközépsúlyú világbajnoka, Badou Jack (20-1-1-(12KO)) ellen fog ringbe lépni április 30-án. "Kis" Chavez nem éppen a legfegyelmezettebb bunyós, kétszer már megbukott tiltott szerek használata miatt és már lassan az is kisebb csoda lesz, ha gond nélkül tudja hozni az előírt súlyhatárt.

Idősebb Chavez a következőket mondta az esetről:

Nem tudom mi történt és elmondhatatlanul szomorú vagyok és aggódom a hozzáállását illetően. Keményen edzett, aztán egyszer csak eltűnt. Ha a fiam továbbra is ilyen fegyelmezetlen és felelőtlen lesz inkább vonuljon vissza. 

Chavez Jr. nem ért egyet az apjával és a történteket azzal magyarázta, hogy csak azért hagyta ott az edzőtábort, hogy megnézesse a sérült lábát és meglátogassa a lányát.

Nem tudom mi történt és nem is értem miért mond ilyeneket. Lejöttem LA-be, hogy megnézessem a sarkam, elmentem futni Santa Monicára aztán megragadtam az alkalmat, hogy találkozzak a lányommal, de jövök is vissza kesztyűzni mert sokkal jobban érzem magam. Talán azért kapta fel így a vizet mert nem úgy csinálom a dolgokat, ahogyan ő szeretné. Tisztelem őt, hiszen az apám, de már 30 éves vagyok.

 Azt nem tudni, hogy csak félreértés volt-e az egész vagy valami több is van apa és fia között, abban mindenesetre maximálisan igaza van idősebb Chavez-nek, hogy fia köszönő viszonyban sincs az alázattal és a kemény munkával, ráadásul tavaly csúnyán ki is kapott Andrejz Fonfarától, szóval lenne mit bizonyítania az apja tehetségét fényévekről sem öröklő Chavez Jr-nak.

A bejegyzés trackback címe:

https://corner2corner.blog.hu/api/trackback/id/tr898440822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása